Gebze’de ‘Müzik Bahçesi’nde, birbirinden ünlü şarkıcıları Gebzelilerle buluşturmaya devam ediyor. Pop müziğin genç isimlerinden Gökhan Sayhan, 14 Ekim Cumartesi günü akustik performansıyla ziyaretçilere müzik dolu saatler yaşatacak. Türk rock müziğin özel isimlerinden Feridun Düzağaç ise 28 Ekim Cumartesi günü Gebze Center Müzik Bahçesi’nde sevenleriyle buluşacak.

Yönetimi JLL Türkiye tarafından yapılan Gebze Center, ziyaretçilerini dünyaca ünlü markalarla buluşturmanın yanı sıra gerçekleştirdiği kültür-sanat etkinlikleriyle de Gebzeliler’e eğlenceli vakit geçirme fırsatı sunuyor.

Yeni konsepti ‘Müzik Bahçesi’ ile Gebzelileri alışverişin yanında müzikle de buluşturan Gebze Center, yıl boyunca aralıksız devam edecek konserlerle, birbirinden ünlü isimleri ziyaretçileriyle buluşturuyor.

Bu kapsamda, son single çalışması ‘Aşk Hep Var’ ile adından söz ettiren pop müziğin genç ismi Gökhan Sayhan 14 Ekim Cumartesi günü saat 17.00’de Gebze Center Müzik Bahçesi’nin konuğu olacak. Sevilen şarkılarını akustik performansıyla seslendirecek olan Gökhan Sayhan, Gebzelilere keyifli bir hafta sonu yaşatacak.

Kısaca F D diyecekler

Konserlerin hız kesmeden devam edeceği Gebze Center ‘Müzik Bahçesi’nde Türk rock müziğin önemli seslerinden Feridun Düzağaç 28 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da sahne alacak. Beni Bırakma, Alev Alev, Boş Ders, FD gibi hit şarkılarıyla sevenlerin gönlüne taht kuran Düzağaç, en özel şarkılarını Gebze Center misafirleri için Müzik Bahçesi sahnesinde seslendirecek.

Gebze Center, müziğin ve eğlencenin aralıksız devam edeceği ‘Müzik Bahçesi’ne tüm Gebzelileri bekliyor.

feridun düz ağaç şarkıları, ferüdun düzağaç albümü, feridun düzağaç sözleri, ferüdun düzagaç, ferüdun düzağaç kimdir?

www.dirensanat.com

feridun düzağaç şarkılar

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.