“Müzede Sahne, Fonda Dolunay” / “Gümüş Ay”

0

Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi bu kez “Müzede Sahne, Fonda Dolunay” başlığıyla “Gümüş Ay” isimli gösteriye etkinliğine ev sahipliği yapacak…

sabanci-muzesiSanatseverlerle buluşacak “Gümüş Ay”, 6 Ekim’de SSM’de sahnelenecek.

Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi, Sabancı Vakfı’nın desteğiyle Ağustos ayında yoğun bir katılımla gerçekleştirdiği “Müzede Sahne, Fonda İstanbul” etkinliğinin ardından şimdi de, “Müzede Sahne, Fonda Dolunay” başlığıyla Gümüş Ay isimli gösteriye ev sahipliği yapacak.

Sabancı Vakfı’nın desteği ile yine SSM’nin eşsiz Boğaz manzarasına karşı sahnelenecek “Gümüş Ay” isimli gösteri, Çiğdem Borucu’nun bu geceye özel bestesi ve Zuhal Olcay’ın performansı eşliğinde, 6 Ekim Cuma günü saat 21.00’de gerçekleştirilecek. Geleneksel bir Japon şiir türü olan haiku örnekleri başta olmak üzere, dolunaya dair birçok şiir ve edebi metinden derlenen gösteri, dans ve müzikle harmanlanarak izleyiciye görsel bir şölen sunacak.

Emre Koyuncuoğlu’nun yönettiği gösteride, Yasemin Nur’un tasarımlarına Aybike İpekçi, Su Güneş Mıhladız ve İlayda İpekçi danslarıyla eşlik ediyor.

* Fiyatları, 50-80 TL arasında değişen etkinliğin biletleri, www.sakipsabancimuzesi.orgadresi üzerinden satın alınabiliyor.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.