‘Karamazov Kardeşler’ Duru Tiyatro’da

0

 

Dostayevski’nin ölümsüz eseri; Karamazov Kardeşler Küçük Salon tarafından sahnelenecek.  

Emre Tandoğan’ın yönetmenliğini yaptığı oyunda Nebil Sayın ile birlikte Cansu Fırıncı, Serdar Akülker, Onur Şenol, Anıl İnce, Ceren Demirel, Özlet Ezgi Çelebi, Harun Güzeloğlu, Bahadır Benjamin Bingöl rol alıyor. Şirin Vatan’ın müziklerini yaptığı oyunun Koreografisi Ozan Akgün’e ait.
Dansçı  Ozan Akgün, Elçin Yavuz’un birlikte görev aldığı Karamazov Kardeşler, 17-20 Ekim tarihlerinde saat 20.30 Duru Tiyatroda Seyircileri ile buluşacak.

Fyodor Karamazov’un farklı annelerden 4 oğlu vardır. Birgün   Baba öldürülür ve katili bulunamaz. Katilin aranma süreci aile bireylerini birbirlerine düşürür.Dört kardeş; Dimitri, İvan, Alyoşa ve Smerdyakov kendilerini cevaplanılması mümkün olmayan sorular içinde bulurlar. Arama süreci karmaşıklaştıkça çocukların vicdani hesaplaşmaları yoğunlaşır.   Babanın ölümünden kim sorumludur? Kimin öldürmesini kimin eylemi tetiklemiştir? Kim kimin kötülüğünü besler? gibi sorularla aile kavramının masaya yatırıldığı oyunda kardeşler kendi kendilerinin düşmanı olurlar. Dostayevski pisikolojik öğelerin ağır bastığı bu romanında baba katlinin tanrıya karşıya işlenmiş en büyük suç olduğunu vurgular. Aynı zamanda dinsel inançlarla hukukun ve toplumsal yargının çelişkilerini tartışır.

Karamazov Kardeşler Tiyatro Oyunun Fotoğrafları

Duru Tiyatro Büyük Salon Caferağa Mah. Dr. Esat Işık Cad. No:84 Moda MODA / İstanbul

 kardeşler kaç cilt

 kardeşler yorum

 kardeşler iş bankası yayınları

 kardeşler kaç sayfa

 kardeşler oku

 kardeşler ekşi

 kardeşler kitapyurdu

karamazov kardeşler iletişim

Duru Tiyatro Büyük Salon

  • Caferağa Mah. Dr. Esat Işık Cad. No:84 Moda
  • MODA / İstanbul
  • 17 Ekim 2017 Saat: 20:30
  • 20 Ekim 2017 Saat 20:30
  • Karamazov Kardeşler Video İzle

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.