İclal Aydın Geçmişin Çocuk Hikayelerini Sahneye taşıyor

0

İclal Aydın’ın 2017’de yayımladığı romanıyla aynı adı taşıyan “Unutursun” isimli şiir/şarkı albümünden yola çıkarak hazırlanan müzikli  gösteri “Bizim Hikayemiz” 7 Ekim Cumartesi Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde izleyici ile buluşacak.

 İclal Aydın, çocukluğumuzda bıraktığımız masum küçük hikayelerimizi”Bizim Hikayemiz”  ile sahneye taşıyacak.  İclal Aydın’ın şiir ve şarkıları ile donatılan performans gösterisi, 7 Ekim 2017 Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde cumartesi saat 20:30’da seyirci ile buluşacak.

“Herkes hayatının farklı olması ile övünür… hayatımı yazsam roman olur demeyenimiz yoktur. insanlar kendi hayatlarının başrol oyuncularıdır…  Sahneleme aşamasına gelindiğinde ne yaşadığından ziyade yaşadıklarını nasıl bir estetik örgü ile verdiğin daha büyük bir önem kazanır…  “Aslında bütün hayatlar aynıdır”   vurgusunu yapıyor.  İclal Aydın; ‘Bizim Hikayemiz’de  hepimizin çocukluğunda yaşadığı masum duyguları anlatıyor. Çocukluğumuzun acıları, hüzünleri, bekleyişleri, hayalleri şiirsel bir dille yeniden canlanıyor. 

DokuzSekiz Müzik ve Gişe Organizasyon iş birliğiyle izleyicilerle buluşacak gösteride, İclal Aydın’a genç müzisyenler Doğu Ekin, Üner Demir ve Tinay Arzu unutulmayan şarkılarla eşlik edecek.

Gecenin biletleri biletix.com‘dan ve etkinlik günü Trump Kültür ve Gösteri Merkezi gişesinden temin edilebilecek.

Tarih: 07 Ekim 2017 Cumartesi

Saat: 20.30

Yer: Trump Kültür ve Gösteri Merkezi, İstanbul

Bilet Satış: http://www.biletix.com/etkinlik/UGG91/TURKIYE/tr

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.