Sevil Dolmacı Art Consultancy, 15. İstanbul Bienali’ne paralel olarak İtalyan Sanatçı Loris Cecchini’yi “Seed Syllables” adlı sergisiyle 12 Eylül – 2 Kasım tarihleri arasında Narmanlı Apartmanı’ndaki galerisinde ağırlıyor.

Kurulduğu günden bu yana Avrupa ve Amerika başta olmak üzere uluslararası sanat kurumlarında önemli çalışmalar yürüten Sevil Dolmacı Art Consultancy, bu sefer ünlü İtalyan sanatçı Loris Cecchini’nin Türkiye’deki ilk sergisine ev sahipliği yapıyor.

Avrupa’da Galleria Continua ve New York’ta Leila Heller Gallery tarafından temsil edilen Loris Cecchini, dünya ölçeğinde gerçekleştirdiği projeler ve müze sergileri ile öne çıkıyor. Farklı medyaları kullanmayı önemseyen sanatçının yerleştirme, heykel, fotoğraf, desen gibi birçok alanda ürettiği eserleri İstanbul Elgiz Müzesi başta olmak üzere, Hong Kong, Pekin, Paris, Roma, Köln, Brüksel, New York, Washington gibi şehirlerdeki önemli kurumsal koleksiyonlarda yer alıyor. Özellikle büyük ölçekli yerleştirmeleri ile tanınan Cecchini, 2006’da Cloudless adlı eseri ile MoMA PS1’da yer aldı.

2017 yılında ise Ceechini, Hervé Mikaeloff küratörlüğünde Venedik Bienali paralel etkinliği olarak Fondaco dei Tedeschi’de mekânı saran yerleştirmesiyle izleyenlerle buluşuyor.

“Seed Syllables” Cecchini’nin İstanbul’da gerçekleştireceği ilk kişisel sergi olma özelliğini taşıyor. Bu özel sergi 2 Kasım tarihine kadar görülebilir.

 

 

 

dario cecchini restaurant

dario cecchini kimdir

cecchini futbolcu

dario cecchini kim wicks

dario cecchini floransa

cecchini transfermarkt

dario cecchini cüneyt asan

emanuel cecchini

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.