İstanbul’un en renkli sahnesi MOİ Sahne; 16 Eylül 2017 Cumartesi günü hem yetişkinler hem de çocuklar için birbirinden renkli oyunlara ev sahipliği yapıyor. Etkinlik takvimi şöyle:

16 Eylül Cumartesi, saat 20.30’da komedi oyunu ‘Yetersiz Bakiye’

Yetişkin komedi oyunu Yetersiz Bakiye; Evli bir çiftin kredi kartı borçları yüzünden evlerindeki odaları başkalarına kiraya vermek zorunda kalışını anlatıyor. Evlerine aldıkları yeni kiracılardan biri çılgın bir direk dansçısı diğeri ise mafya babası olunca işler kahkaha dolu, karmakarışık bir hal alıyor. Mizah Sanatçısı Murat Kürüz’ün yazıp yönettiği oyunda; Hakan Yılmaz, Hande Subaşı, Eylül Öztürk ve Cengiz Şahin rol alıyor. ‘Yetersiz Bakiye’ 16 Eylül 2017 Cumartesi günü saat 20.30’da MOİ Sahne’de.

16 Eylül Cumartesi, saat 13.00’da çocuk oyunu ‘Canım Kardeşim Müzikali 2’

TRT Çocuk ekranlarında çocukların severek izlediği ‘Canım Kardeşim’in yepyeni tiyatro gösterisi ‘Canım Kardeşim Müzikali 2’ MOİ Sahne’de izleyiciyle buluşuyor. Danslı ve müzikli oyun, çocukların da dahil olduğu tadına doyulmaz bir eğlenceye dönüşüyor. Gergedan Yapım’ın sunduğu oyunun konusu; Galip Bey ve eşi Lale Hanım, kızları Mine ve Müge’nin eğlenmek güzel zaman geçirmek için sadece bilgisayara mahkum olduklarını görünce çok üzülürler. Kendi çocukluk yıllarına geri dönüp Mine, Müge ve Mıncır için geçmişten günümüze kadar gelen Barış Manço gibi unutulmaz sanatçıları taklit ederek anlatırlar. Mine ve Müge geçmişe giderler.

Etkinliklerin biletleri www.biletix.com’dan ve MOİ Sahne gişesinden temin edilebiliyor. Tüm etkinlikler hakkında ayrıntılı bilgi www.moisahne.com adresinden alınabiliyor.

Mall of İstanbul, MOİ Sahne

Adres: Süleyman Demirel Bulvarı Mahmutbey

Başakşehir/İstanbul www.moisahne.com

Instagram: @moisahne

Tel: 0212 801 10 88/ 400

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.