“Benim Festivalim” İbrahim Selim Sunumu ile Küçükçiftlik Park’ta

0

Temel amacı liseli gençlere hayatlarında kullanabilecekleri güzel deneyim ve beceriler kazandırmak olan, gençlik festivali “Benim Festivalim”, birbirinden güzel sahne performanslarıyla gençleri coşturacak.Gün boyu sürecek festivalin sunumunu ise en sevilen youtube kanalları arasında gösterilen ‘Stolk’ programının sunucusu İbrahim Selim yapacak.

Temel amacı liseli gençlere hayatlarında kullanabilecekleri güzel deneyim ve beceriler kazandırmak olan, gençlik festivali “Benim Festivalim”, birbirinden güzel sahne performanslarıyla gençleri coşturacak.Gün boyu sürecek yaratıcı atölyelerden sektör profesyonelleri ile söyleşilere, inovatif teknolojik aktivitelerden spor faaliyetlerine ve sosyal sorumluluk projelerine kadar birçok dalda içeriğin yer alacağı festival, 17 Eylül’de  KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek.

Türkiye’nin en sevilen rock grupları arasında yer alan Duman, en son yayımladıkları, içerisinde elektronik öğeler taşıyan ‘Fırtınayt’ serisi ile Büyük Ev Ablukada, retro sounduyla festivallerimizin favori müzik grubu Flört, yeni nesil alternatif müziğin en önemli temsilcilerinden Son Feci Bisiklet, alternatif rock müziğin çiçeği burnunda gruplarından Hayat Meyal ve 2015 yılında yayımladıkları şarkılar ile kısa sürede adlarından söz ettirmeyi başaran grup Ansızın Bi’ İnfilak festivalde sahne alacak.

Gün boyu sürecek festivalin sunumunu ise en sevilen youtube kanalları arasında gösterilen ‘Stolk’ programının sunucusu İbrahim Selim yapacak.VR oyun alanı,sanat atölyeleri ve söyleşilerin yer alacağı festivalde er alıp, gönlünce eğlenmek istiyorsan 17 Eylül’de KüçükÇiftlik Park’ta buluşalım. Biletler Biletix’te!

Kapı Açılış: 13:00

“KüçükÇiftlik Park” hakkında:

17’nci yüzyıldan bu yana mesire alanı, gazino, lunapark olarak kullanılan şehrin eğlence mirası KüçükÇiftlik Park, bugün tam donanımlı bir kültür sanat ve eğlence merkezidir. Stevie Wonder, Portishead, Neil Young, Tony Bennett, Faith No More, Faithless, Lana Del Rey, Elton John, Scorpions, Fatboy Slim, Iron Maiden, Deep Purple, Darkside, David Guetta gibi onlarca dünyaca ünlü ismi ağırlayan KüçükÇiftlik Park, konserlerin yanı sıra şehirdeki festivallerin büyük çoğunluğuna ev sahipliği yapıyor; kurumsal etkinlikler, sergiler, tasarım-alışveriş etkinlikleri ve sosyal sorumluluk projelerine alan desteği sağlıyor. Türkiye’nin en büyük sahnesine sahip olan KüçükÇiftlik Park, 17 bin kişi kapasiteli ana alanın yanı sıra iki binmetrekarelik bahçesiyle de etkinlik deneyiminin en üst düzeyde yaşanması içinçalışıyor.

www.kucukciftlikpark.com

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.