Eurobasket2017’nin Müzikleri Queen’den; “ We Will Rock You”

0

Queen’in Efsanevi “We Will Rock You” Şarkısı EuroBasket2017’de basketbol hareketleri ile yorumlanıyor

31 Ağustos’ta grup maçları ile başlayacak EuroBasket2017’de yepyeni bir uygulamayla Queen’in efsanevi şarkısı “We Will Rock You” parçasını, maç boyunca yapılacak basketbol hareketleri ile yorumlayarak taraftarın coşkulandıracak.

 

Türkiye’de ilk defa kullanılacak özel bir sistem ile “We Will Rock You” şarkısını, ribaunt, asist, blok gibi her bir hareketi farklı bir notaya karşılık gelecek şekilde miksleyerek gerçek zamanlı klipler oluşturuluyor.

 

Grup maçlarının ilk periyodu ardından FIBA tarafından sağlanan resmi maç verileri manuel olarak; tempo, vuruş hızı ve enstrümanlar gibi müzik kanallarına bağlanacak ve her maçın kendi müziği hazırlanacak.

 

Yayıncı kuruluştan alınan maç görüntüleri eş zamanlı olarak bu benzersiz müzikle gerçek zamanlı olarak birleştirilerek bir klip oluşturulacak. Hazırlanan klip devre arasında saha içindeki ekranlardan ve dijital ortamlardan da basketbol severler ile buluşturulacak.

euro Basketbol 2017 şampiyonası, eurobasket 2017,basketbol maçları,basketbol turnuvası,basketbol şampiyonası müzikleri, karşılaşma sonuçları,eurobasket2017 müzikleri,  filmleri, eurobasket2017 müzikleri, eurobasket2017 salonları, katılan ülkeler,

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.