Kapadokya Festivali’nde Gündoğumu Konserleri

0

Bezirhane’de gerçekleşen konserler Eylül ayı boyunca sanatı Kapadokya’ya taşıyor. Doğal akustiği ve iki dev kubbesiyle Türkiye’nin en özel etkinlik salonlarından biri haline gelen tarihi Bezirhane’nin ay içindeki ilk konuğu Türkiye’nin ilk kadın klasik gitar albümünü çıkaran Begül Erhan. Yetenekli sanatçı Latin parçalardan Anadolu ezgilerine uzanan bir repertuarla muhteşem bir gitar resitali vermeye hazırlanıyor.

Kapadokya’nın klasiklerinden biri haline gelen klasik müzik festivali Klasik Keyifler’e ev sahipliği yapacak Bezirhane, festivalin sıradışı gündoğumu konseri için sabah 6:30’da kapılarını açacak.

Kapadokya’yı mekan belleyen bir başka sıradışı etkinlik ise Sesle Şifa Festivali veya Vibrations of Anatolia. Onlarca şifa seansının, konserlerin, interaktif etkinliklerin düzenlendiği festivalin ev sahiplerinden biri de doğal ve eşsiz akustik yapısıyla Bezirhane olacak.

Türk müziğinin yetenekli yorumcularından Dilek Türkan, Bezirhane’nin dopdolu Eylül programındaki özel konseriyle Kapadokya dinleyicisiyle buluşuyor. Türk müziğinin en güzel parçalarını masalsı ve özgün bir tarzla yorumlayan sanatçı, geniş repertuarıyla duygu dolu, unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.

Genç ve yetenekli piyano sanatçısı Joanna Godale’ın Kapadokya’da ve Bezirhane’de vereceği ilk konser, piyano tuşlarında oryantal bir esinti yaratacak.

Sahnesiyle İstanbul seyircisini her zaman eğlendiren, güzel sesi ve repertuarıyla kendine büyük bir hayran kitlesi edinen Selen Servi, Eylül’ün beklenen konserlerinden birini vermek için Bezirhane’de olacak.

Kapadokya Müzik Festivali Eylül 2017 – Bezirhane etkinlikleri

2 Eylül Cumartesi: Begül Erhan – Gitar Resitali

3 Eylül Pazar: Klasik Keyifler Festivali Gün Doğumu Konseri – Peter Bruns &Bach (06.30)

3 Eylül Pazar: Klasik Keyifler Festivali – Tatjana Masurenko & Begoa Ensemble (20:30)

14 Eylül Perşembe: VOFA – Festival açılışı, mantra (şifalı ses/şarkı) ve ses-vokal atölyesi

15 Eylül Cuma: Dilek Türkan Konseri

16 Eylül Cumartesi: VOFA – Ses ile DNA programlama ve gonglarla ses banyosu

22 Eylül Cuma: Joanna Godale Piyano Konseri

23 Eylül Cumartesi – Selen Servi Konseri

www.rehber.dirensanat.com

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.