Yapımcılığını Serpil Altın Film ve Saygın Film’in, yönetmenliğini “Korhan Uğur’ın yaptığıkomedi filmi “Cenaze İşleri”8 Eylül’de Mars Dağıtım ile izleyiciyle buluşacak.Merakla beklenen filmin müziklerini, Altın Portakal Ödüllü ünlü müzisyen Mehmet Erdem ve Cihan Güçlü yapıyor.

Film için özel olarak hazırlanan, söz ve bestesini Cihan Güçlü’nün, yorumunu Mehmet Erdem’in yaptığı “Yatacak Yerimiz Yok!” adlı şarkıya özel bir klip çekimi gerçekleştirildi.  Klip sırasında oldukça enerjik ve heyecanlı olan Erdem,  filmin senaryosunu beğendiğini ve Cihan Güçlü ile film için keyifle çalıştıklarını ifade etti. Cihan Güçlü ise filmin en güçlü sahnelerinden birine ikinci albümünden sürpriz bir parça hediye ettiğini söyledi.“Yatacak Yerimiz Yok!” için özel olarak çekilen klip önümüzdeki günlerde müzik kanallarında ve dijital ortamda seyircisiyle buluşacak.

Senaryosunu Korhan Uğur ve Serpil Altın’ın kaleme aldığı film belediyede kimsesizler mezarlığından sorumlu olarak çalışan Orhan karakterinin başına gelen talihsiz olaylar mizahi bir dille anlatılıyor. Melih Selçuk’un Orhan karakterini canlandıracağı filmde ayrıca Cemre Melis Çınar, Suzan  Aksoy, Ergun Kuyucu, Barış Kıralioğlu, Yüksel Ünal, Caner Atacan ve Bedia Ener, Aydan Burhan, Halil Kumova gibi oyuncular yer alıyor.

Bir yanda sevdiği kızla kurduğu evlilik hayallerinin, bir yanda gizemli bir cesedin başına açtığı işlerin ortasında kalan adamın dramını komedi türünde anlatan film, Eskişehir Odunpazarı Belediyesi’nin katkılarıyla çekildi.

Ölümün yakınlarında dolaşsa da yaşamın değerli olduğunun altını ince çizgilerle çizen ve komedinin ince zekasına sahip çıkan “Cenaze İşleri” erkek dünyasını olabildiğince naif bir şekilde anlatıyor. Ailece izlenebilecek olan “Cenaze İşleri” akıcı bir kurguyla seyircinin merakını da diri tutacak bir komedi filmi.

Cenaze İşleri Konusu

Orhan belediyede cenaze işleri görevlisi olarak çalışır. Kimsesizler mezarlığından da sorumludur. Sevgilisi Serpil’le evlenmek ister; fakat parasızlıktan evlenemez.

Orhan’ın arkadaşı Rafet, bir cesedi ortadan kaldırmak için Orhan’a gelir. Para karşılığı cesedi kimsesizler mezarlığına gömmesini ister. Orhan’ın vicdanı rahat etmez; ancak alacağı parayla Serpil’le evlenebileceğini düşünür. İstemeyerek de olsa kabul eder. Adamı gömeceği sırada, adamın ölmediğini fark etmesiyle işler karışır.

Cenaze İşleri Fragman izle

Mehmet erdem müzikleri, mehmet erdem klipleri, mehmet erdem film müzikleri, cenzae işleri filmi, cenaze işleri filmini izle, cenaze işlerinde başrol oyuncusu, ilhan selçuk, vizyon tarihi, vizyondakiler, eylül filmleri, mehmet erdem ve cenaze işleri, mehmet erdem şarkıları

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.