Zafer Bayramı’ında Atatürk Fotoğrafları Sergisi

0
Atatürk

Trump Alışveriş Merkezi, Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde ‘Atatürk Fotoğrafları’ sergisine ev sahipliği yapacak. Trump Alışveriş Merkezi’nin çocuk katı Trumpland’de 30 Ağustos’ta ‘Ahşap Bayrak Atölyesi’ ile çocuklar ahşaptan Türk Bayrağı yapacaklar.

 

 

Atatürk

Ulu önder Atatürk’ün az bilinen fotoğraflarının yer aldığı ‘Atatürk Fotoğrafları Sergisi’Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde Trump Alışveriş Merkezi’nde sergilenecek. Zafer Bayramı’na özel olarak hazırlanmış fotoğrafların halkla buluşacağı sergi, 28 Ağustos – 5 Eylül tarihleri arasında Trump Alışveriş Merkezi’nin zemin katında gezilebilecek.

Çocukların keyif içinde vakit geçirmelerini ve yeteneklerini keşfetmelerini sağlayan, Trump Alışveriş Merkezi’nin çocuk katı Trumpland’de 30 Ağustos’a özel olarak atölye çalışması çocukları bekliyor. Atölyenin Zafer Bayramı için belirlenen konsepti, ‘Bayrak Yapım Atölyesi’. 14.00 – 17.00 saatleri arasında gerçekleşecek ‘Bayrak Yapım Atölyesi’nde çocuklar hem bu anlamlı günde Atatürk’ü anacak hem de eğlenirken öğrenecekler.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.