Ankara’da 14 Saat Aralıksız Elektronik Müzik/ Burn Sonence festivali

0
Gregor Tresher

BURN SONANCE FESTIVAL 30 Ağustos’ta Ankara’da dünyaca ünlü DJ’leri ağırlayacak!

Blancah, Reinier Zonneveld, Enrico Sangiuliano,Gregor Tresher, Undercatt ve Ten Walls gibi dünyaca ünlü isimlerin de DJ kabininde olacağı BURN Sonance Festival, 30 Ağustos’ta Ankara Club Mirador’da 14 saat aralıksız elektronik müzik ile katılımcılara unutulmaz bir festival yaşatacak!

Gregor Tresher

Burn Enerji İçeceği ana sponsorluğunda, bu yıl ikincisi gerçekleşecek olan Burn Sonance Festival, 30 Ağustos’da dünyaca ünlü birçok sanatçıyı müzikseverlerle bir araya getirerek Ankara’nın uzun zamandır yokluğunu çektiği festival ruhunu hayata geçiriyor!

Ankara’nın içinde gizli bir cennet olan Mogan gölü manzarasıyla benzersiz bir festival ortamı sunan Club Mirador’da gerçekleşecek olan festivalde; Blancah, Reinier Zonneveld, Enrico Sangiuliano,Gregor Tresher, Undercatt ve Ten Walls gibi dünyaca ünlü isimler DJ kabininde olacak!

BURN Sonance Festival,güçlü DJ line-up’ının yanı sıra, festival alanındaki 240 m² büyük, 27 m² küçük havuzuyla yazın bunaltıcı sıcaklarında kaçmak isteyenleri de sevindirecek!

Müzik ve hizmet sektörünün alanında en tecrübeli isimlerini aynı çatı altında birleştiren Burn Sonance Festival yeşillere bürünmüş 6 dönümlük arazide,14 saat kesintisiz müzik ile elektronik müzik severlere unutamayacakları bir festival deneyimi yaşatacak!

Türkiye’de gerçekleştirdiği etkinliklerle elektronik müziği destekleyen Burn Enerji İçeceği ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan BURN Sonance Festival’de dünyaca ünlü DJ’ler de sahne alacak!

Cocoon Recordings’den Great Stu Recordings’e, minimal teknonun “hip” plak şirketlerinden çıkardığı plakları ile elektronik müziğin kült isimlerinden biri haline gelen, tekno müziğin sen sevilen isimlerinden biri olan Gregor Tresher 30 Ağustos’ta Burn Sonance Festival’de yer alacak.

‘Yılın en ilhan verici sanatçısı’ ödülünü kazanan, yaratıcılığı ve doğuştan kabiliyetiyle tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip olan Brezilyalı ünlü DJ BLANCAh da Burn Sonance Festival’in en ilgi çekici isimlerinden biri olmaya aday!

Elektronik müziğin dünya çapında milyonlarca kişi tarafından sevilmesi ve dinlenmesine öncülük eden Litvanyalı dünyaca ünlü prodüktör/DJ Ten Walls ve prodüksiyonlarıyla Beatport listelerini alt üst eden, aylardır Top 100’de 1 numarada kalmakla yetinmeyip; ilk iki sırayı da ele geçiren İtalyan DJ Enrico Sangiuliano da festivalde DJ kabinine geçecek ünlü isimler arasında.

Modern teknodan, melodik ve duygusal elementlerden esinlenerek ürettikleri şarkılarla Diynamic’in parlayan yıldızlarından biri olan İtalyan ikili Undercatt ve enerjik performansıyla modern tekno dünyasını ele geçiren; dans pistlerinin bu seneki yıldızı haline gelen Reinier Zonneveld de Burn Sonance Festival’da müzikseverlere unutulmaz bir deneyim yaşatacak!

Biletler: Biletix.com

Club Mirador :TED Koleji Arkası, Yumrutepe Mevki Ahlatlıbel, Ankara

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.