Ankara’nın müzik sahnesi her geçen gün gelişiyor. Yeni müzisyenler ve gruplarla tüm Türkiye’nin ilgisini giderek daha çok kendine çekmeye başlıyor. 2011 yılından bu yana müzik enstrümanları alanında kentin nabzını tutan doremusic, son bir ayda iki mağaza birden açarak, şimdi Ankaralı müzisyenlere toplam 4 noktada hizmet veriyor. Önce Armada AVM, son olarak da Gordion AVM’de açılan mağazalarda dünyaca ünlü 120’den fazla müzik enstrümanı markasına ulaşmak mümkün. Üstelik her iki mağazanın çatısı altında, dünya standartlarında müzik eğitimi veren doremusic Akademi de açıldı.

Türkiye’de müzik enstrümanları sektörünün lideri doremusic, Armada AVM’nin ardından Gordion AVM’deki yeni mağazasını da açtı. Dünyaca ünlü 120’den fazla enstrüman markasını amatör ve profesyonel müzisyenlerle buluşturacak her iki mağaza da, yüzlerce metrekarelik geniş alanları ve modern ortamlarıyla fark yaratıyor. doremusic 25 yıllık tecrübesiyle müzikseverlerin müzisyenliğe adım atmasına destek olmayı sürdürüyor.

Ankara’da iki Akademi birden

Ankara’nın son yıllarda hızla gelişen müzik sahnesine bir katkı da eğitim alanında sunuyor. Ankara’da ilk kez bu iki mağazada yer almaya başlayan d her seviyeden müzisyen için, piyanodan gitara, nefeslilerden vurmalı çalgılara, şan ve ensemble eğitiminden, kulak eğitimi ve ritim atölyesine, pek çok farklı program yer alıyor. Uzman öğretim görevlileri tarafından verilen derslerde öğrenciler, Royal Akademi başta olmak üzere ulusal ve uluslararası müzik okullarının yetenek sınavlarına da hazırlanabiliyor.

Hizmet ile herkes için müzik

doremusic Türkiye’nin dört bir yanında, alanında uzman satış görevlileriyle tüm müzisyenlerin kendi seviyelerine, bütçelerine ve tarzlarına uygun enstrümana ulaşmasını sağlıyor. Sorunsuz teknik servis ve garanti süreçleriyle de, müziğin müşterileri için hiç susmamasını sağlıyor.

 

doremusic hakkında

Türkiye’de müzik enstrümanları sektörünün lideri doremusic, 1993 yılından bu yana hizmet veriyor. Bugün, 27 mağazası ve 600 bayisi ile Türkiye’nin dört bir yanındaki müzisyenlere ulaşan marka, Batı müziği enstrümanları kategorisinde piyanolardan gitarlara, davul ve perküsyonlardan nefesli enstrümanlara, yaylı enstrümanlardan ses sistemlerine kadar her ihtiyaca ve bütçeye uygun ürünler sunuyor.  Dünyaca ünlü 120’den fazla markanın Türkiye’deki distribütörlüğünü yapıyor.

Türkiye’nin kültürel ve sanatsal kalkınmasında söz ve pay sahibi olma misyonuyla faaliyetlerini sürdüren marka, 2014 yılından bu yana doremusic Akademi çatısı altında müzik eğitimi veriyor. Konserler, etkinlikler ve değerli müzisyenlere sponsor olan kurum, kurumsal satışı ile de kamu ve özel sektörden pek çok kurumun müzik aletleri tedarikini üstleniyor.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.