Tom Cruise’nin Yeni Filmi Kaçakçı (Barry Seal) 8 Eylül 2017’de Sinemalarda

0

Doug Liman’ın yönettiği ve Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Sarah Wright ile E. Roger Mitchell’in oynadığı Barry Seal: Kaçakçı (American Made), 08 Eylül 2017’de  vizyona çıkarılıyor.

Konusunu yaşanmış bir olaydan alan Barry Seal: Kaçakçı (American Made) adlı filminde Tom Cruise, Yarının Sınırında (Edge of Tomorrow) filminde birlikte çalıştığı yönetmen Doug Liman ile yeniden bir araya geliyor. Tom Cruise’un yakında zamanda çekilen filmleri eleştirmenler tarafından başarılı bulunmasa da yine de Tom Cruise ismi gişeye insanları çekiyor. Film Görevimiz Tehlike’nin başlangıcı olma niteliğinde. Burada Tom Cruise’ biraz sıradan bir karekter rolünde. Sonuçta CIA’ya sivil hayattan gelen bir ajanı canlandırıyor.Barry Seal adındaki dolandırıcı ve  gizemli bir yaşımı olan bir pilotun, Seal’in Amerika tarihindeki en büyük gizli operasyonu yürütmesi için CIA tarafından işe alınmasını perdeye getiriyor.

Universal Pictures’ın Barry Seal: Kaçakçı filminde Tom Cruise, Yarının Sınırında (Edge of Tomorrow) filminde birlikte çalıştığı direktör Doug Liman (Geçmişi Olmayan Adam, Bay ve Bayan Smith) ile tekrar bir araya geliyor. Barry Seal adındaki dolandırıcı pilotun şaşırtıcı ve gerçek macerasını anlatan film, Seal’in Amerika tarihindeki en büyük gizli operasyonu yürütmesi için CIA tarafından işe alınmasını konu alıyor.

Gerçek bir hikâyeye dayanan filmde, Domhnall Gleeson, Sarah Wright, E. Roger Mitchell, Jesse Plemons, Lola Kirke, Alejandro Edda, Benito Martinez, Caleb Landry Jones ve Jayma Mays gibi isimler de rol alıyor.

domhnall-gleesonFilmde Tom Cruise eşlik eden oyuncu Sarah Wright’i Hayatımın En Kötü gecesi komedi filminden hatırlıyoruz. Bir televizyon kanalında haber spikeri olmak için başvuran ama görüşmeye gitmek için çeşitli zorlukları aşmak zorunda kalan bir kadını canlandırmıştı. Ayrıca Sarah Wright ‘Gelin Benim Olcak’, The House Bunny, Çılgın Doğum Günü gibi filmlerin de yıldızıydı. Domhnall Gleeson ise geçtiğimiz hafta vizyona giren Anne, Diriliş, Good By Crospper Robin, Star Wars: Son Jedi Brooklyn ve Ex Machina gibi filmlerden alıştığımız bir yüz. Domhnall Gleeson İrlanda 1983 doğumlu olup oyuncu bir babanın oğludur. Seyircinin gözüne ilk olarak Hary Potter’deki rolü ile girdi ve takip listelerine alındı. Şimdi binlerce hayranı var. Önümüzdeki yıllarda adından daha çok bahsedilecek. Tek şansızlığı Tom Cruise ve Leonardo Di Caprio gibi dünyaca ünlü oyuncularla birlikte oynuyor olması.

sarah
Sarah Wraight

 

Barry Seal: Kaçakçı filminin ekibinde Imagine Entertainment’ın Academy Ödül® sahibi yapımcısı Brian Grazer (Akıl Oyunları), Cross Creek Pictures’dan Brian Oliver (Siyah Kuğu) ve Tyler Thompson (Everest), Quadrant Pictures’dan Doug Davison (Köstebek), ve Kim Roth (İçerdeki Adam) yer alıyor.

Bary Seal Türkçe Altyazılı Fragman

Gösterim Tarihi:         08 Eylül 2017

Dağıtım:                      UIP Filmcilik

Yazar:                         Gary Spinelli

Yapımcı:                      Brian Grazer, Brian Oliver, Tyler Thompson,

Doug Davison, Kim Roth

36380073475_60dd8d795b_zBaş Yapımcı:               Ray Angelic

Tür:                             Macera

Yönetmen:                  Doug Liman

Oyuncular:                  Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Sarah Wright,

  1. Roger Mitchell, Jesse Plemons, Lola Kirke,

Alejandro Edda, Benito Martinez, Caleb Landry Jones, Jayma Mays

Baryy seal, american made,kaçakçı,filmler, kaçakçı oyuncuları, kaçakçı sahneleri, kaçakçı fragman, kaçakçı kadrosu, kaçakçı vizyon tarihleri,

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.