Lüleburgazlılar Ayçiçeklerini Tiyatro İle Karşıladılar

0

Tiyatro ve Sanatı yaşama katmak ve sosyal hayat ile bütünleştirmek amacı ile Lüleburgaz İlçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü’nce her yıl düzenlenen “Ayçiçekleri Açarken” adlı tiyatro günlerinin bu yıl 8’ncisi başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 8’ncisi gerçekleştirilen “Ayçiçekleri Açarken” tiyatro günleri Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleştirilen törenle başladı. Törene Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğrenci ve veliler katıldı.

Etkinliklerin ilk gününde Rumeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Moliere’nin ‘Hastalık Hastası’ oyununu sundu. Tiyatro günleri kapsamında okulların katılımıyla, tiyatro gösterileri 18 Mayıs Perşembe günü sona erecek.

Öğrencilerin oynadığı oyunlar Halk Eğitim Merkezi salonunda, Aşkiye Neşet Çal Sahnesinde ve Doğa Okulu Tiyatro salonunda yapılıyor.

www.dirensanat.com

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.