İDSO Nisan Konserleri

0

Kendine özgü ses tonu ve tekniği ile Türk opera sanatında büyük başarılara imza atan uluslararası şan ve opera sanatçımız Ayhan Baran 7 Nisan Cuma akşamı Beyoğlu Emek Sineması’nda İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası (İDSO)konseriyle anılacak                                                                                                                          

İSTANBUL DEVLET SENFONİ ORKESTRASI “AYHAN BARAN’I ANMA KONSERİ” 7 NİSAN CUMA AKŞAMI BEYOĞLU EMEK SİNEMASI’NDA

İDSO Denizbank Konserleri İstanbulluları klasik müzikle buluşturmaya devam ediyor. Her Cuma akşamı İstanbul’un çeşitli salonlarında müzikseverleri klasik müzikle buluşturan İDSO bu haftaki konserinde yurtdışı ve yurtiçinde birçok ödül almış 1987’de “Devlet Sanatçısı” unvanıyla onurlandırılmış Cumhuriyet dönemi şan ve opera sanatçısı Ayhan Baran’ı anacak. Beyoğlu Emek Sineması’nda  7 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’de başlayacak konserde; Orkestra Şefi Nikos Haliassas , Solistler; Zafer Erdaş (Bas) , Tuncay Kurtoğlu  (Bas ) ve   Teyfik Rodos (Bas) müzikseverlerle buluşacak. İDSO DenizBank Klasik Müzik Konseri’nde; Rossini, Mozart, Massenet, Saygun ve  Bock’ın  “3 Bas için Aryalar”, İakovos Haliassas’ın “Five Dancing Moves” veYannis Constadinidis’in “Suite Dodecanesienne No.1”  adlı eserleri icra edilecek.

TUNCAY-KURTOGLU_NİKOS-HALİASSAS_

ZAFER-ERDAs_

Eğitim Konseri ise; 8 Nisan Cumartesi

Ayhan Baran’ı Anma Konserleri 8 Nisan Cumartesi günü yine Beyoğlu Emek Sineması’nda devam edecek. Saat 11.00’de başlayacak Eğitim Konseri’nde; Orkestra Şefi Nikos Haliassas, Solist Tuncay Yılmaz (Keman)  müzikseverlerle buluşacak. Konserde; Johann Sebastian Bach’ın “Mi Majör Keman Konçertosu No. 2 BWV 1042”, Jules Massenet’in “Keman ve Orkestra  İçin Meditasyon”, Yannis Constadinidis’in “Suite Dodecanesienne No.1” ve İakovos Haliassas’ın“Five Dancing Moves” adlı eserleri icra edilecek.

www.dirensanat.com

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.