Cesur ve Güzel 9.Bölümünde Yüzleşme

0

Televizyon dizilerilerinde StarTv’de yayınlanan Kıvanç Tatlıtuğ, Tuğba Büyüküstün ve Tamer Levent’in başrollerini paylaştığı ‘Cesur Ve Güzel’ dizisinde gerçeklerle  9.Bölüm’de yüzleşilecek.

Senaryosunu Ece Yörenç’in yazdığı Ali Bilgin’in yönettiği dizide Küçük yaşta babasını kaybeden Cesur’un (Kıvanç Tatlıtuğ) yıllar sonra aynı kasabaya dönerek intikam alma mücadelesini anlatıyor. İntikam için kimliğini gizleyip yıllar önce terk etmek zorunda kaldığı kasabaya yerleşip insanların güvenini kazanır… İntikam alacağı kişileri tanır. Babasını öldüren Tahsin Korludağ’a her gün biraz daha yakınlaşır. Öyleki bu yakınlık  iş ortaklığına kadar varır. Ne yazık ki intikam almak için çıktığı bu yolda beklenilmeyen bir gelişme olur,; Tahsin Korludağ’ın kızı Suhan (Tuba Büyüküstün) ile aralarında doğan aşk tüm gidişatı değiştirir.

ilk bölümden itibaren sırlar yavaş yavaş aydınlatılırken bir anda herşey hızlı ilerler. . 9. bölümde;  Sühan babası ile yüzleşecektir. Hasan Karahasanoğlu öldürüp öldürmediğini sorar. Babası ile sevgilisi arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.

 

Cesur Ve Güzel Fragman

Cesur Ve Güzel’de Kimler Oynuyor:

Kıvanç tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün, Tamer Levent, Erkan Avcı, Sezin Akbaşoğulları, Devrim Yakut, Nihan Büyükağaç, Fırat Altınmeşe, Irmak Örnek, Gözde Türkpençe, Tilbe Saran,Zeynep Kızılatan, Cansu Türedi

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.