MEKAN.ARTI’DA BİR KOLTUĞUNUZ OLSUN KAMPANYASI

0

Ufuk Tan Altunkaya ve Didem Kaplan’ın birlikte Yürüttüğü Mekan.Artı Çemberlitaş’ın karşısındaki yeni mekanlarında tiyatroseverlerin desteğini bekliyor.

Mekan Artı, Çemberlitaş’ta yer alan bir çağdaş gösteri sanatları mekanı. Bünyesinde Tiyatro Artı başta olmak üzere çok sayıda tiyatro topluluğunu, çağdaş dans topluluklarını ve bağımsız sanatçıları barındırıyor.

Dünya’da da, Türkiye’de olduğu gibi sanat kurumlarının desteğe ihtiyacı var. Bir tiyatro kurumu gişe gelirinden en fazla yıllık giderinin %40’ını karşılayabiliyor. Bu noktadan sonra da çeşitli sponsorlara ve destekçilere ihtiyaç duyuyor!

Birçok kurumun ve bireysel destekçinin desteğini arkasına alan Mekan Artı ülkemizde var olan her sanat kuruluşu gibi zorluklar yaşıyor. Tüm bu zorluklara rağmen varlık göstermekte ısrar edip, İstanbul’a alternatif bir mekan sunma görevinden vazgeçmiyor.

Mekan Artı açıldığından beri “herkesin mekanı” sloganı ile yola çıkarak sanat severlerden destek bekliyor.

Mekan Artı’nın işlemeye devam edebilmesi ve yeni sezon hazırlıklarını yapabilmesi için maddi desteğe ihtiyaç duyduklarını belirttiler.  Belirli bir ücret karşılığında  koltuklara süresiz olarak bağış yapanın adını verecekler.

Ayrıntılı bilgi için;

www.mekan.artı.com

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.