‘GERGEDAN’ BURSA NİLÜFER TİYATRO FESTİVALİ’NDE

0

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Bursa’da düzenlenen 5. Uluslararası Nilüfer Tiyatro Festivaline katılıyor. “Gergedan” adlı oyun Bursalı tiyatro severlerin beğenisine sunulacak. 

Bursa Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği ve bu yıl beşincisi gerçekleştirilecek olan Uluslararası Nilüfer Tiyatro Festivali devam ediyor. Festival kapsamında Eskişehir Şehir Tiyatroları’nın geçen sene sahnelemeye başladığı Sadri Alışık Anadolu Tiyatro Ödülü ve Sanat Derneği’nden ödül alan “Gergedan”, 20-21 Nisan tarihlerinde Nilüfer Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Evi Sahnesi’nde izleyici ile buluşacak.
Bireysel özgünlüğü ve özgürlüğü olmayan, kalıpların arkasına sığınarak varoluşuna bir anlam yüklemeye çalışan modern insanın çaresizliğini konu alan oyun, dekor tasarımı ve kostümleri ile dikkatleri çekiyor. Eskişehir’de ve gittiği turnelerde büyük bir beğeni ile izlenen oyunun, festivale renkli ve farklı bir soluk getirmesi bekleniyor.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.