DOTKANYONDA YENİ OYUN: BUNU BENDE YAPARIM!

0

DOTKANYONDA  BUNU BEN DE YAPARIM ! / NIPPLEJESUS  tek kişilik yeni oyunu ile devam ediyor. 11 Şubat’ta ilk gösterimini yapacak olan oyunun metni Nick Hornyby’a ait. Melisa Kesmez ve Serkan Salihoğlu’nın Türkçe’leştiridği oyunu Serkan Salih Oğlu yönetiyor.Daha önceden Öksüzler,Sarı Ay,Makas Oyunları,Alış ve s***ş tanıdığımız İbrahim Selim’in oynadığı oyunun dramaturg’unu  Melisa Kesmez üstlendi.

sarı_ay
İbrahim Selim-Sarı Ay- dot tiyatro
 mart 2016 programi

  
 BUNU BEN DE YAPARIM !

Bana kimse ne olduğunu anlatmadı. Bana kimse benim gibi birine neden ihtiyaçları olduğunu anlatmadı… 

Dave, evli ve iki çocuk babası. İşi, insanların rahatsız edilmeden eğlenmelerini sağlamak. Olayı, 1.83 boyunda 85 kilo bir adam olmak. Ama bazen nasıl biri olduğunu unutuyor, nasıl göründüğünü. Aslında Dave başka bir şey yapmak istiyor. Ama ne yapacağını bilmiyor. Bunun üzerine çok da düşünmüyor.

Lisa, Dave’i çok seviyor. Dünyalar kadar. Bazen Dave’e seçme şansı olsaydı ne olmak istediğini soruyor. Dave, Lisa’nın onun iyiliğini düşündüğünü biliyor; Lisa onun hayatı hakkında düşünmesini istiyor, artık yaşlandığını fark etmesini ve bunun gibi şeyleri… Aslında haklı. Dave artık 38 yaşında. Adam gibi bir eğitimi yok. Adam gibi bir işi yok.

Sanat galerisinde, arka tarafta bir oda. Perdeyle ayrılmış. Perdenin önünde bir yazı: DİKKAT! Bu odadaki sergi sert içeriklidir. Rahatsız olabileceğinizi düşünüyorsanız lütfen girmeyin. 18 yaşından küçükler “zaten” giremez.

Bütün bunlar bize bir şey söylemeye çalışıyor, değil mi? Bütün bunların bir mesajı olmalı.

BUNU-BENDE-YAPARIM
Bunu Bende yaparım- provadan- dotkanyonda
DotKanyonda / BUNU BEN DE YAPARIM !

12 Şubat’ta başlıyor !12, 13 Şubat Cuma, Cumartesi
16,17,18, 23, 24, 25 Şubat Salı, Çarşamba, Perşembe 21.00’de

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.