BİR KİTABA BİR TİYATRO BİLETİ

0
Turk tiyatrosunun duayen isimlerinden merhum Nejat Uygur'un prestij oyunlarindan 'Markopasa'yi uzun yillar sonra danslarla ve sarkilarla zenginlestirerek yeniden yorumlayan 'Suheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu' perdelerini bu kez Aliagali tiyatro severler icin acti.

Warning: Illegal string offset 'limit' in /home/admin/web/dirensanat.com/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/shortcodes/td_block_big_grid_7.php on line 20

Uygur Kardeşler ile Beşiktaş Belediyesi işbirliği ile ilginç bir etkinlik düzenleniyor 28 OCAK 2016 perşembe akşamı. Beşiktaş Fulya Sanat Merkezi’nde saat 20:00’de sahnelenecek olan ‘Markopaşamüzikalini kitap getiren bir bilet alarak izleyebilecek. Mert Fırat’ın ‘İhtiyaç haritası’ projesi ile Süheyl ve Behzat Uygur Kardeşler’in müzikalini dev bir organizasyona çeviren Beşiktaş Belediyesi katılımcılardan bilet almak için kucak dolusu kitap getirmelerini istedi. Projenin amacı Anadolu’daki okulların kütüphanelerini zenginleştirmek… “Kitap sizden, bilet bizden, her şey eğitim için” çağrısına ünlü isimler de yanıt vererek bağışlayacakları kitaplarla Fulya Sanat Merkezi’nde olacaklarını açıkladılar.  15 şarkı ve danslarla zenginleştirilen tuluat ve modern tiyatronun harmanlandığı operet tarzında sahnelenen ‘Markopaşa’da Süheyl ve Behzat Uygur’un yanı sıra Şahnaz Çakıralp, Nejla Uygur, Uğur Babürhan, Kahraman Sivri, Ömer Yılmaz, Leyla Yüngül ve Burcu Afşin rol alıyor.

www.dirensanat.com

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.