TİYATRO ÖTEKİ HAYATLAR ‘10’ İLE ASMALI SAHNE’DE

0
Tiyatro Öteki hayatlar- On

Tiyatro Öteki Hayatlar, geçen mevsim sonu sahnelemeye başladığı ‘10’ ile perdelerini açıyor. Topluluk bu mevsim Tünel’deki Asmalı Sahne’de seyircisiyle buluşuyor.

                H. Can Utku’nun yazıp yönettiği ‘10’ her kadının tecrübe edebileceği bir konuya, kürtaja değiniyor. Oyun 2014 İstanbul’unda yaşayan 10 kadının kürtaja karar verme öyküleri çerçevesinde günümüz kadınının kendiyle ilgili en yaşamsal konularda karar alırken ne kadar özgür olabildiğini araştırıyor.

Tiyatro Öteki Hayatlar; On
Tiyatro Öteki Hayatlar; On

Oyuncular: Burcu Akarsel, Zeynep Seda Alhas, Gizem Ancı, Ekin Çalışır, Didem Çimen, Berrin Dinçer, İdil Engindeniz Şahan, Müge Erdoğmuş, Eda Erman, Sinem Erten, Canan Günaştı, Göksu Işık, Deniz Hande Karaman, Gizem Kastamanolu, Gülçin Kaya,Yasemin Kır, Sevi Orakoğlu, Öznur Özçelik Dikme, Anıl Öztürkeri, Z. Gizem Sayın, F. Yüksel Sendan, Cansu Tan, Ceren Ülgen, Betül Yerli.

 

Uzun yıllar Galatasaray Üniversitesi Tiyatro Topluluğu’nda yerli ve yabancı birçok yazarın oyunlarını sahneye koyan ‘Tiyatro Öteki Hayatlar’, 2005 yılından bu yana 10 sezon boyunca, aralarında H. Can Utku, Gülçin Kaya ve F. Yüksel Sendan’ın da bulunduğu üç yazar ve dört yönetmen tarafından gerçekleştirilen 17 prodüksiyon gerçekleştirdi. Bu oyunlar bugüne kadar yedi ödül kazandı.

Oyun; 9 Kasım Pazartesi, 14 ve 21 Kasım Cumartesi günleri Asmalı Sahne’de izlenebilecek

Biletler: Tam 30 TL – İndirimli 20 TL

Biletler: http://www.mybilet.com/search/?query=öteki+hayatlar

Rezervasyon: info@otekihayatlar.com

SABİT DOĞAN

www.dirensanat.com

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.