TİYATRO DURAK ‘TİTANİK ORKESTRASI’NI SÜRDÜRÜYOR

0
TİYATRO DURAK, TİTANİK ORKESTRASI

 

 

Tiyatro Durak 2014’te sahnelemeye başladığı ‘Titanik Orkestrası’nı yeniden sahneye taşıyor.  2014 yılında Bulgaristan’da 23. Uluslarası Drumev Tiyatro Festivali’nde ‘En iyi Yabancı Performans Ödülü’ne değer bulunan oyun  31 Ekim Cumartesi, saat 20:00  Beyoğlu Hayal Perdesi’nde sahnelenecek. Topluluğun bundan sonra sahneyleyeceği oyun ‘Tiyatrodan Bir Kuş Uçtu’.

SABİT DOĞAN
SABİT DOĞAN

Hiçbir trenin durmadığı, unutulmuş küçük bir tren garında yaşayan dört serserinin eğlenceli öyküsü ‘Titanik Orkestrası’. Unutulmuş ve itilmiş bu  serserilerin amaçsız bir bekleyişle devam eden durağan yaşamları, bir trenden sandığın içinde düşen sihirbaz Harry ile birdenbire değişir. Boytchev’in bu hayalperest, küçük komik insanları, bu gizemli adamla birlikte kim olduklarını bulmaya, dünyayla bağlantı kurmaya çalışırlar. Varlık ve yokluk kavramlarının tartışıldığı, gerçeklik ve hayal arasındaki sınırların sorgulandığı oyun, kahkahalar arasında modern insanın trajikomik durumunu gözler önüne seriyor.

titanik orkestrası,tiyatro durak

 

Yazan: Hristo Boytchev; Türkçesi: Hüseyin Mevsim;  Yönetmen, Dekor ve Kostüm Tasarımı: Çetin Etili; Yönetmen Yardımcısı: Kadir Hasman; Işık Tasarımı: Selahattin Onan; Oyuncular: Burak Dur (Doko), Kadir Hasman (Meto), Güney Tuncel (Luko), Aslı Nişancı (Lyubka), Öner Ateş (Harry).

Oyun süresi:  Arasız, 1 saat 20dk.

Bilet Fiyatları:  Tam: 30.- TL   Öğrenci 20 TL

www.tiyatrodurak.com

tiyatrodurak@outlook.com

bilgi@tiyatrodurak.com

SABİT DOĞAN

www.dirensanat.com

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.