MEKANARTI'NIN YENİ OYUNU O'NDAN SONRA

0

Mekanartı bu sezonda seyircileri “Tiraje Hanım”ın peşinde sürüklüyor.   Mayıs’tan itibaren seyirci ile buluşan“O’ndan Sonra” isimli oyunlarıyla seyircisini dört farklı karakterin peşine düşmeye çağırıyor! Karaköy’ün farklı sokaklarında bir takibe çağırıyor!

Didem Kaplan’ın yazdığı oyunu Ufuk Tan Altunkaya yönetiyor. Oyunda,Candaş Çetinkaya, Ceylan Dizdar, Demet Ergün, Onur Adıgüzel rol alıyorlar.
Yıllar önce Galata sokaklarında “Takip” isimli bir proje gerçekleştiren Mekan Artı yeniden sokaklara ve “gerçek” mekanlara dönüyor. Özel bir kurguyla seyirci dört ayrı karakterin hikayelerine, hayatlarına, varoluşlarına ve özlerine doğru bir yolculuğa çıkıyor. Günümüz İstanbul’unda birbirini hiç tanımayan bu dört ayrı kişinin ortak noktalarını bulmaya çalışıyor.
Türkiye tarihi içinde modernleşme-modernleşememe olgusu üzerinden gerçekleştirilen kurguda bugünün insanları üzerinden bir sorgulama ve tanıklık amacı taşıyan oyun, görmediğimiz bir ana karakter üzerinden hikayesini oluşturuyor. Herkes aslında hiç görmediğimiz “Tiraje Hanım”ın peşinden ilerliyor.

Oyuna dörder kişililk dört ayrı grupta on altı seyirci Kabul edilirken oyunun başlama saati ise 19:30. Oyun için önceden rezervasyon yaptırmak gerekiyor. Oyun aynı zamanda İngilizce dil seçeneği ile de sahneleniyor.

2-3-4 Eylül 19:30
Rez: 0 212 224 57 56

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.