DARBE FİLMİ 31 TEMMUZ’DA VİZYONDA

0

Yapımcılığını TFT Film’in, yönetmenliğini Yasin Uslu’nun üstlendiği, Avni Özgürel’in kaleme aldığı, başrollerinde Cansel Elçin, Erdinç Gülener, Öykü Çelik ve Şemsi İnkaya’nın paylaştığı sinema filmi Darbe’nin kadrosunda ayrıca Ahmet Somers, Bülent Alkış, Murat Atik, Burak Demir ve Zafer Kırşan yer alıyor. Siyaset tarihimizde daha önce eşi görülmemiş bir entrikayı konu alan Darbe, sahte belge, tuzak, asılsız ihbar, casusluk, tehdit, şantaj gibi konuları da ele alıyor. Özel kameralar kullanılarak yaklaşık 1,5 ay gibi bir sürede çekimleri tamamlanan filmde Cansel Elçin, müsteşar karakterine can veriyor. Darbe, 31 Temmuz’da yaklaşık olarak 200 sinema salonunda vizyona giriyor.

 

darbe

 

Siyaset tarihimizde daha önce eşi görülmemiş, benzerlerine ancak macera romanlarında rastlanabilecek bir entrikayı konu alan “DARBE” sahte belge, tuzak, asılsız ihbar, casusluk, tehdit, şantaj gibi konuları da ele alıyor.

 

Özel kameralar kullanılarak yaklaşık 1.5 ay gibi bir sürede çekimleri tamamlanan filmde Cansel Elçin, müsteşar karakterine can veriyor.

 

“DARBE” 31 Temmuzda yaklaşık 200 salonda vizyona giriyor.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.