VİKİNGLERİN MÜZİĞİ KÜÇÜKÇİFTLİK PARKI’NDA

0
VİKİNGLERİN MÜZİĞİ KÜÇÜKÇİFTLİK PARKI’NDA

CNBC-e’de yayınlanan Vikingler dizisinin müziklerini yapan Norveçli grup Wardruna, 13 Mayıs akşamı Küçük Çiftlik Park Bahçe’de konser veriyor.

Geçen yıl İstanbul’daki konseri büyük ilgi gören Wardruna bu kez Nordic Night etkinlikleri kapsamında bir kez daha kuzey rüzgarları estirecek. 8. yüzyıl İskandinavya’sında basit bir çiftçiyken cesur bir savaşçıya dönüşen Ragnar Lothbrok’un öyküsünün anlatıldığı Vikings dizisinden tanınan ve özellikle de ‘Fehu’ adlı şarkılarının dizide yer almasıyla dünya çapında üne kavuşan Wardruna’nın sahneye çıkacağı Nordic Battle Night’ta, Viking savaş gösterileri ve özel koreografilere de yer verilecek.

wardruna_kvitrafn

 

Gorgoroth grubundan Einar Selvik ve Gaahl ile Lindy Fay Hella önderliğinde kurulan Wardruna, antik Norveççe sözlerde yazdığı ve tamamen doğal enstrümanlar (ceylan derisi davul, öküz kemiği flüt, vs.) kullandığı şarkıları ile bir kez daha İskandinav müziğini İstanbul’a taşıyacak.

Geceye katılanlar etkinlik alanında yer alacak stantta geleneksel Viking kıyafetleri ve silahları ile fotoğraf da çektirebilecek.

Kapı Açılışı: Saat 19:00

Bilet Satış Noktaları: Biletix – 216 556 98 00

www.biletix.com www.kucukciftlikpark.com

SABİT DOĞAN

www.dirensanat.com

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.