KABİLE TİYATRO’DA SEZON BAŞLIYOR!

0

Çağdaş sirk sanatları alanında 2008’den beri çalışmalar yürüten Kabile Alternatif Performans Topluluğu’nun desteğiyle geçtiğimiz sezon Barış Yücedağ ve Mahir Akgündoğdu tarafından kurulan Kabile Tiyatro, bu sezon 1 Kasım Cumartes günü ilk oyununu sergileyecek. Ekip, iki oyunla perdelerini açıyor. Birincisi  geçen sezonda oynanan ‘NRD’, ikincisi  ilk defa kazım ayında sahneye çıkacak olan ‘Yarın’ adlı oyun.

 

Oyun Hakkında

Barış Yücedağ’ın yazdığı ve Pınar İnandım’ın yönetmenliğini yaptığı ‘NRD’; Samet Denizdurduran, Mehmet Kadir Osmanoğlu, Pınar İnandım tol alıyor. Günlük hayattaki diyaloglardan oluşan “NRD” karekterlerin iç seslerinden oluşan monologlardan oluşuyor.  Oyun kişileri arası kurulan her diyalog bir yap-bozun parçalarını bütünler nitelikteki monologlardan oluşuyor. İnsanın gündelik yaşantısında kendini soyutlayarak girdiği saklanma kaygısıyla edindiği yüzlerin uçurumu oyun kişilerinin bir çeşit var olma çabasına girdiği kısıtlı mekân üzerinden veriliyor.

 

Rezervasyon: 0553 351 83 73

İletişim

https://www.facebook.com/kabiletiyatro

https://twitter.com/kabiletiyatro

 

“NRD” GÖSTERİM TARİHLERİ:

1 Kasım Cumartesi

8 Kasım Cumartesi

15 Kasım Cumartesi

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.