OYUNCULAR SENDİKASI'NIN YENİ YÖNETİM KURULU

0

Mehmet Ali Alabora yeni yönetim kurulu hakkındaki mesajlarını twetter adresinde dile getirdi.

mehmet_ali_alabora_can_guvenligim_yok13708742240_h1037042-2

“Yeni yönetim kurulu taze enerjisi ile sendikanın çalışanları ile birlikte ‘Oyuncular Sendikası’nı daha da iyi bir yere taşıyacak.

Adsız

Oyuncular Sendikası 1. Yönetim Kurulu 3 yıl çalıştıktan sonra görevlerini yeni yönetime devrederken üyelerine bir duyuruda bulundu.

“2. Dönemimizde yeni Yönetim Kurulumuzun, hepimize başka bir kan ve dinamik getireceğinden eminiz.

Kuruluşumuzdan bugüne sizlerle birlikte mesleğimizin her zorlu alanında beraber davranmak, dayanışmak, ülkenin zor zamanlarına rağmen kopmamış olmak bize gurur ve sevinç verdi. Bizler resmi görevlerimizi tamamlamış olarak aranızdan ayrılırken yeni yönetimimizin de sizlerle en az bizler kadar sıkı bir iletişimle çalışacağını biliyoruz.Sizlere yürekten teşekkürü borç biliyor ve beraberliğimizin resmen olmasa da fiilen her daim devam edeceğini bilmenizi istiyoruz. Tüm sevgi ve saygılarımızla”

YENİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ:

 

2. Olağan Genel Kurulu üyeleri Oyuncular sendikası’nın Resmi Facebook sayfasında yayınlandı. Bu bilgiye göre:

Yönetim Kurulu Üyeleri : Meltem Cumbul, Tilbe Saran, Yiğit Özşener, Çağlar Deniz, Sercan Gidişoğlu, Candaş Baş, Iraz Yöntem, Özgür Çevik, Ceyda Düvenci.

Denetleme Kurulu Üyeleri : Yavuz Topoyan, Erdem Ergin Çalışkan, Sennur Nogaylar.

Disiplin Kurulu Üyeleri : Laçin Ceylan, Nadir Sarıbacak, Emine Umar

www.dirensanat.com

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.