MAYMUNLAR CEHENNEMİ GELİYOR

0

Matt Reeves’in yönettiği ve Gary Oldman, Jason Clarke, Judy Greer ile Andy Serkis’in oynadığı Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti (Dawn of the Planet of the Apes),  11 Temmuz 2014’de Tiglon Film dağıtımıyla Tiglon Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

Serinin ilk filmi Maymunlar Cehennemi: Başlangıç’ın (Rise of the Planet of the Apes) 10 sene sonrasına gidiyoruz. Karşımızda Caesar’ın liderlik ettiği, genetik olarak evrim geçirmiş, daha zeki ve daha güçlü bir maymunlar topluluğu var. 10 sene önce yayılan ölümcül bir virüs salgınından sağ kalan bir grup insanla yüzleşiyorlar. Dünyanın “kuralları koyan türü” olmak için maymunlar ve insanlar arasında büyük bir savaş başlıyor.

Film Özeti

https://www.youtube.com/watch?v=h_9-3Fj3ZdI
Caesar ve arkadaşları San Francisco’da çok büyük bir panik yaratmışlardır. Ayrıca ALZ-113 virüsünü yavaş yavaş tüm dünyaya yayılmaktadır. Serinin ikinci filminde Maymunları Cehenneminin şafağına tanık  olacağız. Virüsten kurtulan insanlar ve Caesar öncülüğündeki maymunlar, kaos ve ölümün hakim olduğu dünyada hayatta kalmaya çalışacaklar.
11 Temmuz 2014

2014 – ABD

3 Boyutlu ,  Bilim Kurgu ,  Aksiyon ,  Dram

104 Dak.

 ,   ,   ,   ,  

Mark Bomback

,  

101 kullanıcının favori filmi

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.