30.GENÇLİK GÜNLERİ'NDE ERTELEME

0

Soma’da yaşanan maden kazası nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın düzenlediği 30. Gençlik Günleri’nde 18 ve19 Mayıs günlerindeki gösteriler iptal edildi. Gençlik Günleri etkinlikleri 20-29 Mayıs günleri arasında gerçekleştirilecek. 30 Mayıs’a kadar sürecek olan Gençlik Günleri’nde konservatuar tiyatro bölümleri, özel tiyatrolar ve üniversitelerin tiyatro kulüplerinin de aralarında bulunduğu kırkı aşkın tiyatro topluluğu Fatih Reşat Nuri, Üsküdar Kerem Yılmazer sahnelerinde oyunlarını sahneleyecek. Bu yıl Şehir Tiyatroları sanatçılarından Haşmet Zeybek anısına düzenlenen 6. Liselerarası Tiyatro Buluşması’na katılan yirmiyi aşkın lise topluluğu da oyunlarını Ümraniye Sahnesi’nde sunacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ve Türk Kadınlar Birliği’nin birlikte düzenlediği 20. Bedia Muvahhid Tiyatro Ödülü’nün verileceği tören, 30 Mayıs Cuma günü saat 19:00’da Kadıköy Haldun Taner Sahnesi’nde gerçekleştirilecek.

30. Gençlik Günleri’ndeki tüm gösteriler ücretsiz.

www.dirensanat.com

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.