TİYATRO ADAM'IN 19. SADRİ ALIŞIK ÖDÜL KONUŞMASI

0

Sadri Alışık Tiyatro oyuncu ödülleri Anadolu Efes Özel ödülü  sekiz ayrı karekteri farklı kişiler yerine bütün kadronun aynı karekterleri  başarıyla canlandırması ile göstermiş oldukları oyunculuk performansına karşılık ‘Arturo Ui’nin Önelenebilir Tırmanışı’ oyunu ile Tiyatro Adam oyuncularına verldi.

TİYATRO ADAM’IN ÖDÜL KONUŞMASI

(Aynen aktarıyoruz)

Tiyatro Adam ekibi ilk teşekkürlerini oyunun yazarı Bertolt Brecht’e yaptılar.  ” Bu oyunu oynadığımızda çoğu seyirci ne kadar güncel bir oyun oynadığımızı söylediler.  Bu da Brecht’in başarısı, insalığında başarısızlığı, Bertolt brecht ne kadar başarılı bir insanmış ki bundan 72 yıl önce yazılan bir metin  halen güncelliğini koruyor. insanlık ne kadar başarısızmış ki 70 yıl önceki olayların aynısı günümüzde halen yaşanıyor.”   Emeği geçen herkese teşekkürl ettikten sonra

”  sahnelerini bize açan ve açmayanlara da teşekkür ederiz. azmimizi diri tutuyorlar.

 

TİYATROLARIN KAPATILMASI KONUSUNA DEĞİNEREK

“Belki haddimiz değil ama  varsa tiyatroları kapatılanlar sekiz kişi bir araya gelince koca bir tiyatro olabiliyor. herkese teşekkür ederiz. bu bizim ödülü ikinci alışımız devamı gelir. Herkese saygılar”.

www.dirensanat.com

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.