THE RAİD 2 /BASKIN

0

Son 10 Yılın En İyi Aksiyon Filmi Geri Dönüyor

 

Pek çok kaynak tarafından 2014’ün en merakla beklenilen aksiyon filmi olarak gösterilen Baskın 2 / The Raid 2’nin fragmanı yayınlandı ve film geçtiğimiz hafta Sundance’te dünya prömiyerini yaptı. Sony’nin yayınlandığı ve internette kısa sürede paylaşılma rekorları kıran fragman gösteriyor ki Baskın ilkinden çok daha büyük ve epik bir şekilde geri dönüyor.

 

Filmin dünya prömiyerinin ardından yapılan ilk yorumlar Baskın 2’nin inanılmaz yüksek olan beklentileri bile aştığını müjdeliyor. Sinema tarihinin en iyi aksiyon filmlerinden biri olduğu söylenilen bu ilk yorumlarda yönetmen Gareth Evans’ın Kara Şövalye, 300 Spartalı gibi epik bir film ortaya çıkardığını belirtiyor. Kısa sürede dünya çapında bir fenomene dönüşen filmin şu an 1.450 oyun ardından IMDB puanı 9.7. Rotten Tomatoes skoru ise % 92.

A.B.D.’de 28 Mart’ta vizyona girecek Baskın 2 tüm Türkiye çapında yaygın bir şekilde 04 Nisan 2014 tarihinde vizyona girecek.

 

Fragman youtube linki: 

www.youtube.com/watch?v=QIBUgQs0Dn4

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.