BİR KADININ ARAYIŞ ÖYKÜSÜ:’HAYATIMIN BİLGİSİ’

0

Münibe Millet_Hayatımın Bilgisi_14Kasım

“Beyaz yakalı bir kadın çalışanın, bir sunum sırasında benliğinin derinliklerine doğru çıktığı  yolculuğu anlatan” ‘Hayatımın Bilgisi’ adlı tek kişilik oyun 11 Aralık’ta Mecidiyeköy Sahne Hal’de başlıyor. Özgür Akarsu’nun yazdığı “Hayalleri, geçmişi ve toplumsal tanımlar arasında sıkışıp kalmış bir bireyin çığlığı” olarak nitelendirdiği oyunda Münibe Millet oynuyor.

‘Hayatımın Bilgisi’ bir kadının hikâyesi. Tanıdık, bildik ve sıradan. Metroda yanımıza oturan, vapurda telefonunu kurcalayan. Hayatın koşturmacası içerisinde durmak bilmeksizin yuvarlanan. “Başka türlü bir şey”i arayan ama ne onu var edecek kadar güçlü ve cesur, ne de onu unutacak kadar ikiyüzlü olan. Aşık-mış, ait-miş, mutlu-ymuş gibi yapa yapa rolünde ustalaşan; aşık, ait, mutlu olan. Ama ne yaparsa yapsın, içindeki sesleri susturamayan.”

Oyuncu ve dansçı Münibe Millet, özel bir okulda eğitmenlik yapıyor. Birçok televizyon, dans ve tiyatro projesinde yer aldı. Geçen yıl IDANS Avrupa Komisyonu’nun Kültür Programı tarafından desteklenen Jardin d’Europe ağı çerçevesinde gerçekleştirilen ‘Down to the Earth’ adlı çağdaş dans performansının koreografı ve dansçısı.

 

GÖSTERIM TARİHLERİ:

11 Aralık Çarşamba

17 Aralık Salı

22 Aralık Pazar

Saat: 20.30

BILET FIYATLARI:

Tam 40 TL / Öğrenci  20 TL    (mybilet.com)

ADRES:

Sahne Hal: Eski Osmanlı Sok. No:3/A  Mecidiyeköy,

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.