Afro Africa Circus 20 – 23 Nisan tarihlerinde Metropol İstanbul’da sahne alacak.

0

ÇİFTE BAYRAMA ÖZEL GÖSTERİ METROPOL İSTANBUL’DA SEYİRCİSİYLE BULUŞACAK…

Okulların bahar tatili, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın bir arada yaşanacağı 20 – 23 Nisan döneminde, Ataşehir -Metropol İstanbul dünyaca ünlü gösteri grubu “Afro Africa Circus” şovuna  ev sahipliği yapacak.

Renkli  kostümleri, hayranlık uyandıran akrobatik dans şovları ile sahnelendiği ülkelerde ayakta alkışlanan “Afro Africa Circus”, 20 – 23 Nisan tarihlerinde Metropol İstanbul’da sahne alacak.

Müzik ve dansın birlikteliğinden ortaya çıkan enerjiyi, kusursuz bir şekilde sahneye taşıyan grup, gösteri esnasında izleyenleri de içine alıyor.

Her yaş grubuna hitap eden gösteriyi; AVM ziyaretçileri ücretsiz olarak izleyebilecek.

Patenli gençlerden oluşan ekiplerin bayrak dağıtımı ile bayram coşkusunun doruğa çıkacağı Metropol İstanbul Alışveriş Merkezi’nde,  gösteri ve etkinlikler 4 gün boyunca devam edecek. 

20-23 Nisan tarihleri arasında sahnelenecek “Afro Africa Circus”, 14.00/16.00/18.00 saatlerinde, her gün 3 ayrı seans ile ücretsiz olarak seyircisiyle buluşacak.  



Yer      : Metropol İstanbul, Zemin Kat – Ataşehir / İstanbul

Tarih  : 20-23 Nisan 2023

Saat    : 14.00/16.00/18.00

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.