16 ARALIK’TA VİZYONA GİRECEK ‘AVATAR: SUYUN YOLU’ FİLMİNİN BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI!

0

 

‘AVATAR’ SERÜVENİ İLK FİLMDEN 12 YIL SONRA NEFESLERİ KESECEK 

 

Geri sayımın devam ettiği ve 12 yıl önce sinema tarihine damgasını vuran ‘Avatar’ın devam filmi ‘Avatar: Suyun Yolu’nun biletleri satışa çıktı. 16 Aralık’ta vizyona girecek filmin yönetmen koltuğunda ilkinde olduğu gibi Oscar ödüllü James Cameron oturuyor.

 

3 Oscar ödülüne sahip ‘Avatar’ın 10 yıl sonrasında geçen ve yeni fragmanı yayınlanan ‘Avatar: Suyun Yolu’, Sully Ailesi’nin (Jake, Neytiri ve çocukları) hikayesini, karşılaştıkları sorunları, birbirlerini korumak uğruna yapabileceklerini ve hayatta kalma savaşlarını anlatıyor. 

Cameron, tam 12 yılın ardından yeni Avatar filmi ile izleyicileri aksiyon dolu ve heyecan verici bir macera için Pandora’nın büyülü evrenine götürecek. Bu yolculukta hikayenin kahramanları olarak Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang ve Kate Winslet gibi yıldız isimler yer alıyor. James Cameron, Rick Jaffa, Amanda Silver, Josh Friedman ve Shane Salerno’nun senaryosunu kaleme aldığı ‘Avatar: Suyun Yolu’nun yapımcılığını Jon Landau üstlenirken,David Valdes ve Richard Baneham de executive yapımcıları arasında bulunuyor. 

 

16 Aralık’ta sinemalarda vizyona girecek olan film, 3D olarak izlenebilecek.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.