DASDAS TİYATRO’DA ŞUBAT 2022 PROGRAMI

0

Yeni haftada DasDas’ta komedi rüzgarı esecek. ‘Tuz Biber – Stand Up’ komedi kulübü üyelerinin açık mikrofon geceleri, ‘Kaan Sekban Saçmalar’ ve Deniz Göktaş’ın şovu ile bu hafta DasDas’ta kahkaha eksik olmayacak. DasDas, aynı zamanda ilgiyle takip edilen tiyatro oyunları ve ‘+1 Sunar: Büyük Ev Ablukada – Mutsuz Parti’ konseriyle ziyaretçilerine dopdolu bir hafta sunuyor.

DasDas, yeni haftaya ‘Zengin Mutfağı’ ile giriyor. Usta sanatçı Şener Şen’in Gizem Ergün, Kutay Sandıkçı, Onay Kaya ve


DasDas
, yeni haftaya ‘Zengin Mutfağı’ ile giriyor. Usta sanatçı Şener Şen’in Gizem Ergün, Kutay Sandıkçı, Onay Kaya ve Uğur Arda Başkan’dan oluşan genç bir kadroyla sahnede buluştuğu Vasıf Öngören’in kaleminden dökülen oyun; 8, 12 ve 14 Şubat akşamları 20.30’da DasDas Sahne’de sergilenecek. Prömiyerinden bu yana kapalı gişe oynayan ‘Zengin Mutfağı’, Cumhuriyet tarihinde görülmüş en büyük işçi hareketinin zengin bir ailenin mutfağın yansımasını gözler önüne seriyor.

 

DasDas’ın bir diğer büyük ilgiyle takip edilen oyunu ‘Vahşet Tanrısı’; Binnur KayaDolunay Soysert, Güven Kıraç ve Levent Ülgen gibi birbirinden başarılı isimleri bir araya getiren kadrosuyla ve 15 Şubat akşamları 20.30’da DasDas Sahne’de tiyatroseverlerle buluşuyor. Yasmina Reza imzalı, Celal Kadri Kınoğluyönetmenliğindeki oyunda izleyenler kendilerini çocuklarının kavgasının ardından orta yolu bulmak üzere bir araya gelen ebeveynlerin arasında bulacak.

 

Aynı akşam 21.00’de DasDas Atölye’de ‘Anadolu Efes Mavi Sahne: Yalnızlar İçin Çok Özel Bir Hizmet’ sahneleniyor. Oyuncu kadrosunda Ceren Boz, Nihan Işık, Sabahattin Yakut ve Ümit Erlim’in bir araya geldiği oyun, Murat Gülsoy’un aynı adlı romanından Ceren Boz ve Nagihan Gürkan tarafından uyarlandı. Nagihan Gürkan’ın aynı zamanda yönetmenliğini üstlendiği ‘Yalnızlar İçin Çok Özel Bir Hizmet’ kendini bilmek ve bulmak arasındaki kayboluş hikayesini anlatıyor. Oyun, 16 Şubat akşamı 21.00’de de izlenebilecek.

 

9 Şubat akşamı 21.30’da DasDas Mutfak’tan kahkaha sesleri yükselecek. ‘TuzBiber– Stand Up’ komedi kulübünün üyelerinden Caner Dağlı, Seda Yüz, Ali Congun, Akın Aslan ve İstiklal Akarsu DasDas Mutfak ziyaretçilerine eğlenceli bir akşam sunacak. 16 Şubat akşamı 21.30’da ise Engin Türkoğlu, Aksel Gürel, Cemil Marki, Efe Tunçer, Ömer Harmankaya şovlarını sergilemek üzere sahnede olacak.

 

Şebnem İşigüzel’in aynı adlı romanından İlksen Başarır tarafından sahneye uyarlanan ‘Ağaçtaki Kız’ 10 Şubat akşamı 20.30’da DasDas Sahne’de seyirciyle buluşacak. Ahsen Eroğlu ve Tunahan Çilingir’in rol aldığı İlksen Başarıryönetmenliğindeki oyun; bir çınarın üzerinden izleyenlere seslenen Ağaçtaki Kız ile orada tanıştığı Yunus’un hikayesini merkezine alıyor.

 

Yerli sahnenin sevilen grubu Büyük Ev Ablukada11 Şubat akşamı 22.00’de ‘+1 Sunar: Büyük Ev Ablukada – Mutsuz Parti’ konseri ile DasDas’a konuk oluyor. Grubun dillere pelesenk olmuş şarkılarının rengarenk bir sahne şovuyla buluşacağı gecede seyirci eğlenceye doyacak. 

 

12 Şubat günü 16.00 ve 21.00’de ‘Bir Barda Bir Gece’ iki temsille DasDas Atölye’de olacak. Nurgül Yeşilçay ve Afra Saraçoğlu’nun sahneyi paylaştığı oyun distopik bir dünyayı merkezine alıyor.  Lulu Rackza imzalı oyunu Nagihan Gürkan yönetirken‘Bir Barda Bir Gece’, kadınların her akşam başlayan elektrik kesintileri sırasında kayboldukları bir dünyada arkadaşını bulmak için bir bara giden üniformalı kız ile barın tek çalışanı bir kadının arasındaki gerilimin ve soru işaretlerinin hiç bitmediği bir geceyi konu alıyor. 

 

Aynı akşam 22.00’de DasDas Mutfak’ta HOOD Base x DasDas iş birliğiyle ‘The Beatles Seven Yalnız Değildir’ tribute gecesi gerçekleşecek. Deniz Tekin, Dilan Balkay, Eskiz, In Hoodies, Nejat Yavaşoğulları ve Nilipek. sahnede sevdikleri The Beatles şarkılarını çalarak efsanevi grubu DasDas’ta anacak. 

 

13 Şubat günü 13.00’te DasDas Çocuk’un ilgiyle izlenen oyunlarından ‘Pi Hanım’ın Tarifsiz Kurabiyeleri’ minik tiyatroseverlerle buluşacak. Alper Baytekin’in tasarlayıp yönettiği oyunda Gamze Güzel ve Bağış Angigün sahnede buluşurken oyun; sağlıklı beslenme, dayanışma ve ortak değerler gibi temaları işliyor.

 

Aynı gün 18.00’de Kaan Sekban; plaza hayatından cast ajanslarına, beyaz yaka dramlarından sosyal medyadaki davranış bozukluklarına komik ama gerçekçi bir dille değindiği şovu ‘Kaan Sekban Saçmalar’ ile izleyici karşısına çıkacak.

 

DasDas Sahne, 16 Şubat akşamı 20.30’da Neslihan ArslanNurhan Özenen ve Salih Bademci’nin rol aldığı ‘Fanatik’i ağırlıyor. Michael Önder’in yazdığı, Çağrı Şensoy’un yönettiği oyunda; küçük çocukları için en iyisini yapmaya çalışan ve kendilerini koca bir çatışmanın içinde bulan bir ailenin eğlenceli hikayesi anlatılıyor.

 

17 Şubat akşamı 20.30’da Deniz Göktaş DasDas Sahne’de izleyici karşısına çıkıyor. Kendine has komedisiyle Göktaş, haftayı kahkahalarla kapatmaya hazırlanıyor.

 

Yönetmenliğini Metin Akpınar ile Mert Fırat’ın üstlendiği, yine Akpınarsüpervizörlüğündeki ‘Deli Bayramı’ 18 Şubat akşamı 20.30’da DasDas Sahne’de olacak. Alper Baytekin, Ayşegül Cengiz, Büşra Alnıtemiz, Cansu Boz, Didem Balçın, Erdi Güçlü, Hande Özkurt, Kadir Burak Baydar, Mert Fırat, Nila Fırat, Özgün Aydın, Tunahan Çilingir ve Volkan Yosunlu’nun yer aldığı oyun, hiciv sanatının önemli bir örneğini sahneye taşıyor.

 

Detaylı Program için: www.dasdas.com.tr

Bilet Satış: www.mobilet.com

 

8 Şubat

Salı 

20.30

DasDas Sahne

Zengin Mutfağı

9 Şubat

Çarşamba

20.30

DasDas Sahne

Vahşet Tanrısı

9 Şubat

Çarşamba

21.00

DasDas Atölye

Anadolu Efes Mavi Sahne: Yalnızlar İçin Çok Özel Bir Hizmet

9 Şubat

Çarşamba

21.30

DasDas Mutfak

TuzBiber Stand Up

10 Şubat

Perşembe

20.30

DasDas Sahne

Ağaçtaki Kız

11 Şubat

Cuma

22.00

DasDas Sahne

+1 Sunar: Büyük Ev Ablukada – Mutsuz Parti

12 Şubat

Cumartesi

16.00

DasDas Atölye

Bir Barda Bir Gece

12 Şubat

Cumartesi

20.30

DasDas Sahne

Zengin Mutfağı

12 Şubat

Cumartesi

21.00

DasDas Atölye

Bir Barda Bir Gece

12 Şubat

Cumartesi

22.00

DasDas Mutfak

The Beatles Seven Yalnız Değildir

13 Şubat

Pazar

13.00

DasDas Atölye

Pi Hanım’ın Tarifsiz Kurabiyeleri

13 Şubat

Pazar

18.00

DasDas Sahne

Kaan Sekban Saçmalar

14 Şubat

Pazartesi

20.30

DasDas Sahne

Zengin Mutfağı

15 Şubat

Salı

20.30

DasDas Sahne

Vahşet Tanrısı

16 Şubat

Çarşamba

20.30

DasDas Sahne

Fanatik

16 Şubat

Çarşamba

21.00

DasDas Atölye

Anadolu Efes Mavi Sahne: Yalnızlar İçin Çok Özel Bir Hizmet

16 Şubat

Çarşamba

21.30

DasDas Mutfak

TuzBiber Stand Up

17 Şubat

Perşembe

20.30

DasDas Sahne

Deniz Göktaş

18 Şubat

Cuma

20.30

DasDas Sahne

Deli Bayramı

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.