Sen İstanbul’dan Daha Güzelsin, Mutluyduk Belki Bugüne Kadar, Şekersiz, Benimle Gelir misin? gibi başarılı tiyatro oyunlarında oynayan Ödüllü oyuncu Başak Kıvılcım Ertanoğlu ile Diren Sanat’ın yeni mekanında bir araya geldik. Sabit Doğan’ın Diren Sanat youtube kanalında yaptığı röportaj yeni formatı ile yayınlandı. Konukların tiyatro sinema film dizi müzik gibi sahne başarılarının yanında yaşam ve özel hayat sorularına da yer verilen program; oldukça eğlenceli bir versiyonla yayınlandı.

Özel hayat, kariyer, eğitim ve hayat tecrübesi olmak üzere toplan 45 soru yöneltildi. Her soru kendi kategorisinde değerlendirilerek puanlandırıldı.  Geçerli notu alan konuk ödüllendirilirken geçer notun altında kalan konuklar, dünyanın en acı sosunu tatma mecburiyetinde kalıyor. Program sonunda da özel bir şarkı seslendiren konuk Başak Kıvılcım Ertanoğlu, ortalama yüz puan alarak bir kitapla ödüllendirildi.

Ödüllü oyuncu Başak Kıvılcım Ertanoğlu’nu yakından tanıyın. Hem yaşam hem de oyunculuk üzerine verdiği mücadeleden çıkarabileceğimiz çok ders var. Programın tamamını Diren Sanat youtube kanalında izleyebilirsiniz.

link=”https://www.youtube.com/channel/UCbksUfnPGKEp1VNuNWDYw7A” align=”right” title=”Diren Sanat’a Abone misiniz? “][/vc_column][/vc_row]

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.