İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, kültür-sanat etkinliklerini sanatseverlere online olarak ulaştırmaya devam ediyor. Sanatseverleri, oyunculuk üzerine atölye programları, çocuklar için özel programlar, hazırlıkları devam eden oyunlarımızın provaları, İstanbul’un kültür sanat hayatına yön veren usta isimlerle söyleşiler, uzun süre kapalı gişe sahnelenmiş oyunların tekrar gösterimleri gibi pek çok etkinlik bekliyor.

Bu hafta Şehir Tiyatroları Youtube hesabından sanatseverlerle buluşturacağımız söyleşi, okuma provası ve oyun gösterimi programları:

25 Mart Perşembe günü 20:00’de Ustalarla Söyleşi programımızın yeni konuğu Oyuncu Ayşe Kökçü olacak. Selçuk Yüksel’in hazırladığı programı Defne Gürmen sunuyor.

26 Mart Cuma günü 20:00’de Çat Kapı Prova’da hazırlıkları devam eden Kutlama adlı oyunumuzun okuma provası yayınlanıyor.

27 Mart Cumartesi günü 19.00’da, “Sahnenin Gizli Kahramanları” isimli söyleşimizin yeni konuğu Aksesuarcı Cengiz Önay olacak.

KUTLAMA

Şehrin en lüks restoranında herkesin birbirini küçümseyerek kendi varlığını yücelttiği, ağzına geleni söylediği, evlilik, tanışma, yükselme gibi nedenlerle sözde “kutlama” yapılan bir akşam yemeği… Kutlama, ömrü boyunca insan hakları mücadelesi vermiş Nobel Edebiyat Ödülü sahibi Pinter’ın son oyunu.

Harold Pinter’in yazdığı Yıldırım Fikret Urağ’ın yönettiği oyunda Can Ertuğrul, Damla Cangül Yiğit, Erkan Sever, Hüseyin Köroğlu, Pelin Budak, Seda Fettahoğlu, Selim Can Yalçın, Selin İşcan, Tarık Köksal rol alıyor.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.