9 Ocak cumartesi günü ekrana gelecek  Survivor 2021’in ünlüler takımı açıklandı. İşte yarışmacılar ve sloganları…

  1. İSMAİL BALABAN KİMDİR?

‘Er meydanlarında sarı fırtınaydım. Survivor‘a kasırga olmaya gidiyorum.’

İsmail Balaban; Antalya Elmalı İlçesi Akçay Köyü’nde dünyaya gelir.  Annesi  Gülsüm hanım, babası ise Hasan Bey’dir. Turan isminde bir ikiz kardeşi vardır.

Eğitimini sürdüren İsmail Balaban Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda tahsil görür.

2012 yılında gerçekleşen 651. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başaltında üçüncü olarak başpehlivanlık kategorisinde mücadele etme hakkını kazanır. 2013 yılındaki 652. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde finale kalıp başpehlivan olmayı başarır.

2014 yılındaki 653. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde finalde Fatih Atlı’ya yenilere 2. olur. 656. Kırkpınar Yağlı Güreşleri finalinde Orhan Okulu’yu yener ve  2. kez Başpehlivan olur. 2013 yılında yapılan 652. Kırkpınar yağlı güreşlerinde ise Ali Gürbüz’e finalde yenilir ancak  Ali Gürbüz’ün doping testi pozitif çıkınca ve altın kemer İsmail Balaban’a kalır.

  1. MELİS SEZER KİMDİR?

‘Bugüne kadar kortlarda birçok ilke imza attım. Şimdi kendimi Survivor‘da gösterme zamanı.’

Ünlü tenisçi Melis Sezer, Survivor 2021’de yer alan ünlüler arasında olacak. Yarışma öncesi ünlü takımında yer alan isimlerin biyografisi araştırılmaya çoktan başlandı. Bu isimlerin başında da Melis Sezer geliyor. Peki, Melis Sezer kimdirkaç yaşında ve nereli? Mesleği ne?

Türk millî tenisçi olarak Enka Spor Kulübü oyuncusu olan Melis Sezer,  2 Haziran 1993 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi.

Melis Sezer, 2010 yılında Avustralya Açık Grand Slam Gençler Turnuvası’na ana tablodan katılmaya hak kazanan ilk Türk tenisçi oldu.

  1. ÇAĞRI ATAKAN (Oyuncu)

‘Biraz sinirli biri miyim, yoksa eğlenceli mi? Ya da kazanmak için ölen biri mi?’ diyen oyuncu çağrı Atakan Kimdir?

Çağrı Atakan ünlü isim Eda Taşpınar ile gündeme gelmesinin ardından araştırılan isim olmaya başladı. Aşk hayatı ile uzun süredir gündemde yer almayan Eda Taşpınar, Çağrı Atakan ile gündeme geldi. Peki, Eda Taşpınar ile ismi anılan Çağrı Atakan kim? nereli ve kaç yaşında? İşte, Çağrı Atakan hakkında bazı bilgiler

Çağrı Atakan, son günlerde magazin gündemini yakından takip eden pek çok kişinin araştırdığı isim olmaya başladı. Son olarak Çukur dizisi ile dikkat çeken Çağrı Atakan, daha önce de farklı bir proje ile çeşitli oyuncularla çalışma fırsatı yakaladı.

ÇAĞRI ATAKAN KİMDİR?

Çağrı Atakan, 1981 yılında Ankara’da doğdu ve eğitimine özel bir okulda başladı. Ardından Bilkent Üniversitesinde lisans eğitimini tamamladı.

2018 yılında ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan, Şahin Tepesi dizisinde yer aldı. Dizide Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Murat Aygen, Esra Dermancıoğlu, Kaan Taşaner ve Leyla Tanlar gibi isimlerle birlikte çalıştı. Çukur dizisinde Remzi karakteriyle ekrana gelen Atakan, 1.85 boyunda ve 79 kilodur

4.    MERYEM KASAP KİMDİR?

“ Yarım kalan bir hesabım vardı onu kapatmaya geliyorum” dieyerek sörvayver 2021’katılır.

Meryem Kasap, 1 Mayıs 1992 tarihinde Trabzon’da doğdu. Ailedeki 3 çocuktan en küçüğü olan Meryem Kasap, ilkokulda okurken 3 yıl tiyatroyla ilgilenir.

Sporla tanışması lise yıllarında başlar. Lise takımında 2 yıl hentbol oynadıktan sonra bireysel spor yapma kararı alır. Ve buradan  atletizme yönelir. ilk olarak sırıkla yüksek atlamaya başlar.

2-3 yıl bu branşı yaptıktan sonra  bir sakatlık geçirir.  Ardından branş değiştirmek zorunda kalır.  Ve 400 metre branşına geçer. Bu dönem içinde lise öğrenimini tamamlar, Karadeniz Teknik Üniversitesi beden eğitimi ve spor yüksekokulunu kazanır.

Eğitim ve spor hayatını aynı anda yürütmeye başlar.  Kararlılığı ve azmi sayesinde 400 metrede 1 yıl içinde ilk Türkiye Şampiyonluğuna ulaşır. ve milli takıma seçilir. Devam eden yıllar içinde bu başarıları devam etti ve Türkiye’yi sayısız şampiyonalarda temsil etme fırsatı yakaladı. Bu şampiyonalarda Avrupa Şampiyonası, Balkan Şampiyonası, Milletler Kupası ve Akdeniz Şampiyonası’nda madalya kazandı.

Bu süreç içinde lisans öğrenimini tamamladı ve mezun oldu. 12 yıllık spor hayatının, 8 yılı milli takim sporcusu olarak elit bir düzeyde geçti. Şu an hala aktif spor hayatına devam ederken diğer yandan fitness eğitmenliği ve antrenörlük yapıyor.

  1. Hayrettin Karaoğuz. ( Oyuncu)

Hayrettin Onur Karaoğuz

Eğitim hayatına Ahmet Hamdi Tanpınar İlköğretim Okulu’nda başladı. Sonrasında Yahya Kemal Beyatlı Lisesi’ni bitirdi. 2004 yılında Kadir Has Üniversitesi reklamcılık bölümünü kazanarak eğitim hayatını sürdürdü.

Sinema

Yıl

Adı

Rol

Notlar

2009

Gelecekten Bir Gün

Tolga

Başrol

2009

Kızsız Adam

Alper

Kısa Film

2017

Vezir Parmağı

Cumali

Yardımcı Karakter

2017

İlk Öpücük

Necati

Yardımcı Karakter

Televizyon

Yıl

Adı

Rol

Notlar

2018-2020

Kalk Gidelim

Ercan

Yardımcı Karakter

2020

Menajerimi Ara

Kendisi

Konuk Oyuncu

Televizyon Programları

Yıl

Şirket/Ürün

Rol

Notlar

2011

Hayrettin

Sunucu

Star TV

2013

Harry

Sunucu

atv

2021

Survivor 2021

Yarışmacı

TV8

Hayrettin’i kalbinize yazacağım.

  1. Barış Özbek (Futbolcu)

Süper Lig’de Galatasaray, Trabzonspor, Kayserispor ve Fatih Karagümrük formaları giyen eski futbolcu Barış Özbek’in Survivor 2021 kadrosunda yer alıyor

Galatasaray‘da bir dönem forma giyen ve şampiyonluk yaşayan eski futbolcu Barış ÖzbekSurvivor 2021’de yarışacak.

Futbol kariyerine Almanya’da başlayan ve Galatasaray, Trabzonspor, Kayserispor, Fatih Karagümrük formaları giyen Barış Özbek’in Survivor 2021 kadrosunda yer alacağı resmen açıklandı.

TV 8 ekranlarında Survivor 2021 Ünlüler Takımı tanıtıldı. Barış Özbek ise “Galatasaray’da şampiyon oldum. Sıra, Survivor’da.” ifadelerini kullandı.

BARIŞ ÖZBEK KİMDİR?

Essen’den 2007 yılında Galatasaray’a transfer olan Barış Özbek, 2008 yılında şampoiyonluk yaşadı. 2013 yılında Trabzonspor’a transfer olan Özbek, Union Berlin, Duisburg, Kayserispor ve Fatih Karagümrük formaları giydi.

1986 yılında Almanya’da doğan eski futbolcu, geçtiğimiz sezonun sonunda futbolculuk kariyerine son verdi.

  1. Merve Aydın ( Milli Basketbolcu)

‘Potanın perisi oldum. Şimdi Survivor‘ın en iyisi olma vakti.’

Survivor 2021 yarışmacısı Merve Aydın kimdir,

Survivor 2021 yarışmacıları arasında bulunan Merve Aydın hakkında meraklı arayış başladı. TV8 kanalının büyük ilgiyle takip edilen yarışması Survivor bu yıl 9 Ocak’ta başlıyor. Ünlüler – Gönüllüler formatında yaşanacak olan Survivor’ın Ünlüler takımında Merve Aydın da yer alıyor. Peki Merve Aydın kimdir, kaç yaşında? Merve Aydın hangi sporla ilgileniyor, aslen nereli? İşter Survivor 2021 yarışmacısı Merve Aydın hakkında merak edilenler…


Merve Aydın
 kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Survivor 2021 kadrosunda yarışacak olan isimlerden biri de Merve Aydın olacak. Survivor 2021 Ünlüler takımı kadrosunda yer alan Merve Aydın milli basketbolcu kimliği ile tanınıyor. 26 yaşında olan Merve Aydın günümüzde İspanya birinci ligi ekiplerinden C.B Al-Qázeres forması giymektedir.

MERVE AYDIN KİMDİR?

Survivor fragmanının yayınlanmasının ardından Merve Aydın ile ilgili bilgiler merak edildi. 10 Mart 1994 yılında Mersin’de doğan Merve Aydın, 26 yaşında. Milli Basketbolcu olan Merve Aydın 1.74 boyunda ve iyi bir oyun kurucusudur. Mersin Büyükşehir Belediyespor altyapısından yetişen Merve, günümüzde İspanya birinci ligi ekiplerinden C.B Al-Qázeres forması giymektedir.

Survivor Merve Aydın Profesyonel kariyeri

2009-2011 Türkiye Mersin Büyükşehir Belediyespor

2011-2012 Türkiye İstanbul Üniversitesi

2012-2014 Türkiye Mersin Büyükşehir Belediyespor

2014-2015 Türkiye İstanbul Üniversitesi

→ Basketbolu Geliştirenler Derneği

2016 TürkiyeYakın Doğu Üniversitesi

2016-2017 Türkiye Girne Üniversitesi

2017-2019 Türkiye Hatay Büyükşehir Belediyespor

2019-2020 Fransa Nantes-Rezé Basket

2020- İspanya C.B Al-Qázeres

  1. Batuhan Karacakaya ( Oyuncu)

“Benim çocukluğumu biliyor olabilirsiniz ya da bir yerlerde savaşıyorken görmüş olabilirsiniz. Ama şimdi Batuhan’ı izleyeceksiniz. Benim savaşımı göreceksiniz. Survivor 2021 bekle beni.”

Survivor 2021 için heyecan dorukta. İlk bölüme sayılı günler kala Survivor 2021’in Ünlüler Takımı da belli oldu. Yeni sezona iddialı giriş yapan Survivor 2021 Ünlüler Takımı büyük ilgi gördü. Ünlüler Takımı’nda yer alan Survivor Batuhan Karacakaya da merak edilen isimler arasında yer alıyor. Peki, Survivor Batuhan Karacakaya kimdir?

SURVİVOR BATUHAN KARACAKAYA KİMDİR? 

Batuhan Karacakaya, 5 Şubat 1997 tarihinde İstanbul‘da dünyaya geldi. Genç oyuncu Aşk-ı Memnu dizisinde 2008 ile 2010 yıllarında “Bülent Ziyagil” rolünü canlandırdı. Daha sonra Umutsuz Ev Kadınları dizisinde “Mert” karakterini canlandırdı ve birçok filmde rol aldı Diriliş Ertuğrul dizisinde “Dündar” rolünü canlandıran Genç oyuncu 1.82 boyunda ve 75 kilodur.

DİZİLERİ

2016 / Diriliş Ertuğrul (Dündar)

2011- 2013 / Umutsuz Ev Kadınları (Mert)

2008-2010 / Aşk-ı Memnu (Bülent Ziyagil)

2007-2008 / Bıçak Sırtı (Murat Ertuğrul)

2005 / Beşinci Boyut (Arif/Emre)

2004 / Büyük Buluşma (Tunç)

FİLMLERİ

Aşk Tesadüfleri Sever – 2011

Dersimiz Atatürk – 2010

Bekle Beni – 2010

Uzun Hikâye – 2012

  1. Öykü Çelik ( Oyuncu)

‘Kazanmak ve sonuna kadar mücadele etmek için Survivor‘a gidiyorum.’

TV8 kanalının her yıl büyük ilgiyle takip edilen yarışması Survivor 2021, 9 Ocak’ta izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl gibi bu yıl da Ünlüler – Gönüllüler formatında gerçekleştirilecek olan Survivor 2021’in Ünlüler takımı belli oldu. Ünlüler takımında en dikkat çeken isimler arasında ise Öykü Çelik yer aldı. Peki Öykü Çelik kimdirnereli? Öylü Çelik kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

ÖYKÜ ÇELİK KİMDİR?

Öykü Çelik 13 Temmuz 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Trabzonlu olan Öykü Çelik’in babası futbol antrenördür.

Trabzon Lisesi’nde okuduğu dönemde, bir arkadaşının tavsiyesi üzerine tiyatro kursuna gitti. Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümünde öğrenci olduğu dönemde geçirdiği bir trafik kazası sonucu vücudunda yanıklar meydana geldi. Tedavi sürecinden dolayı eğitimini yarım bırakmak zorunda kaldı. İyileşince özel oyunculuk dersleri aldı.

İlk oyunculuk deneyimini 2006 yılında ‘Selena’ adlı dizide ‘Eda’ rolüyle yaşadı.

Buz pateni, futbol, kayak, roller skate gibi Spor dallarına merakı ve ilgisi oldukça fazla.

1987 doğumlu olan Öykü Çelik, 2020 yılı itibariyle 33 yaşında.

2014-2015 yılları arasında iş insanı Ahmet Murat Çakan ile evli olan.

Öykü Çelik 1.70 metre boyunda, 60 kilo ve yengeç burcudur.

ÖYKÜ ÇELİK DİZİLERİ VE FİLMLERİ

2020 – Şeref Sözü (TV Dizisi)
2019 – Diriliş Ertuğrul (Sırma Hatun) (TV Dizisi)
2019 – Kapan (Aslı)
2017 – Savaşçı (Yeter Alayunt) (TV Dizisi)
2016 – Hayat Sevince Güzel (Emine) (TV Dizisi)
2015 – Darbe (Sedef) (TV Dizisi)
2015 – Poyraz Karayel (Defne) (TV dizisi)
2014 – Yeşil Deniz (TV Dizisi)
2014 – Ağlatan Dans (Begüm Demir) (TV Dizisi)
2013 – İki Kafadar Chinese Connection (Sinema Filmi)
2013 – Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda (Hande) (Sinema Filmi)
2013 – Bensiz (Sinema Filmi)
2012 – Saba (Sinema Filmi)
2012 – Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam (Çeşmidil) (TV Dizisi)
2012 – 2013 – Benim İçin Üzülme (Bahar) (TV Dizisi)
2011 – Nuri (Reyna) (TV Dizisi)
2010 – Mahpeyker Kösem Sultan (Mahfiruz) (Sinema Filmi)
2010 – Gönülçelen (Nazar) (TV Dizisi)
2009 – Kasaba (Zehra) (TV Dizisi)
2009 – Kanımdaki Barut (Sinema Filmi)
2008 – Cin Geçidi (Bahar) (Sinema Filmi)
2008 – Akasya Durağı (TV Dizisi)
2006 – Selena (Eda) (TV Dizisi)

  1. Cemal Hünal ( Oyuncu) Hepimiz onu Issız Adam rolü ile hatırlıyoruz.

”Köpek balıkları, zehirli vatozlar, bolca yılan, iguanalar, tarantulalar, kocaman ıssız bir ada. Tam bana göre’

Cemal Hünal, 2 Ekim 1976 tarihinde İstanbul Maçka Teşvikiye’de doğdu.

Çocukluğu Maçka’da, dedesinin yaptığı ve kendi adını verdiği , Cemal Hünal Apartmanı’nda geçti.  Kerem adında bir erkek kardeşi var. Babası eki sanayicilerden Atilla Hünal’dır. Annesinin adı Vicki Hünal.

İstanbul’da Saint Benoit Fransız Lisesi‘nde iki yıl okuduktan sonra yaşadığı disiplin sorunu nedeniyle ailesi tarafından 17 yaşındayken 1993 yılında İskoçya’ya, Gordonstoun International Summer School’a gönderilir. Ardından Los Angeles Ucla Extension’da, Santa Monica Collage’da ve London Film School’da tiyatro ve sinema eğitimi alır. Amerika Birleşik Devletleri’nde çeşitli kısa filmlerde rol alan Cemal Hünal. Üniversite hayatı boyunca da mutfaklarda çalışarak parasını kazanır. Bulaşıkçılık, aşçılık, barmenlik alanında tecrübe kazanır. Son olarak  Los Angeles’da senaryo analistliği yapar..

2007 yılında “Ulak” filmi ile başladığı sinema kariyerinde, 2008 yılında çekilen “Issız Adam” filmiyle tanınır. 2007, 2009 yılları arasında Antakya’da çekilen “Asi” dizisinde oynar. Antakya’da atları köpekleri olan bir köy evinde yaşar.

Nişantaşı’nda “Zazie”adında İtalyan restoranı ve İstanbul Adalarda Sedef Adasında “Port Sedef” adıyla bir beach club tarzında işletmesi var.

Daha önce Los Angelesdayken evlenip 2004 yılında 28 yaşındayken de boşanır .

Cemal Hünal, Lale Cangal ile 18 Eylül 2011 tarihinde ikinci kez  evlenir.

Rol aldığı tiyatro oyunları
– 2′ si 1 Arada: Ahmet Kazanbal – Gate Sahne Sanatları 2015

Öfke (oyun) : John Osborne – Tiyatro Arı – 2012
Aşk Kokusu : Neil Simon – Tiyatro Şenay – 2010

Rol aldığı diziler

Asi ( 2007-2009) – Kerim
Kış Masalı (2009) – Ali Murat
Adanalı (2010) – Alex
Seni Bana Yazmışlar (2011) – Yalçın
Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam (2012) – Murat
Osmanlı Tokadı (2013) – Moğol
Tatar Ramazan (dizi) (2013) – Rüstem Sinan
Paramparça (2014) – Alper

Rol aldığı filmler

Kırmızı (2015) – Umut
Günce (2013) – Cengiz
Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda (2013) – Mert
Kaos Örümcek Ağı (2012) – Mansur
Ayaz (2012) – Şahin
Romantik Komedi (2009) – (2010) – Mert
Peşpeşe – (2010) – Bora
Issız Adam : Çağan Irmak – (2008) – Alper
Ulak : Çağan Irmak – (2007) – Ulak İbrahim

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.