Tiyatro Dizi Sinema Filmi oyuncusu Bennu Yıldırımlar ile Diren Sanat youtube kanalında bir video röportaj gerçekleştirdik. Röportajda son zamanlarda oynadığı ‘Kadın’ Dizisinden Nuri Bilge Ceylan ile yaptığı ‘Ahlat Ağacı’ filmine, Ailesi ile birlikte pandemi sürecini nasıl atlattığına dair bir çok konuyu konuştuk.

nbsp;

Gerek tiyatro sahnesinde gerekse televizyon ekranlarında kalbimizde kalıcı bir iz bırakan Bennu Yıldırımlar İstanbul şehir Tiyatroları’nda da bir çok oyunda rol aldık. Birbirinden farklı karakterler yarattı. Bizde sinema ve dizi filmlerinde yarattığı karakterlerden telif alıp almadığını da sorduk. Başarılı oyuncu sorularımızı içtenlikle cevapladı. Hiçbir sorumuzu pas geçmedi. Kahve sohbeti tadında gerçekleştirdiğimiz bu röportajı kanalımızda izleyip paylaşabilirsiniz.

Ayrıca şunu da belirtmeliyim ki; Yürekli duyarlı samimi bir insan olmakla birlikte gerçek bir sanat insanını tanıdığım çok mutlu oldum. Bu röportajın en büyük kazanımlarından birisi de bu oldu. Başarılı olmak için entellektüel bir birikime, bir toplumsal bilince sahip olmak gerek. her şeyden önemlisi yaptığın işe inanmak aslında ne verdiğini bilmek gerekiyor. Ancak o zaman bir sanatçı önüne gelen teklifleri doğru değerlendirir ve özverili bir şekilde çalışır. arkasındanda toplum her daim hakettiği saygı ve sevgiyi alır.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.