10. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali’nin başvuru süresi uzatıldı

0



Bu yıl yine “Adalet” teması ile 10. kez sinemaseverlerle buluşacak olan Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali başvuruları 11 Eylül 2020 tarihine kadar uzatıldı.
Kasım ayında 10.su düzenlenecek festivalin yönetiminden konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:



Son başvuru tarihi 11 Eylül
“Yarışmanın amacı adalet temalı en iyi uzun metraj ve kısa metraj filmi seçerek, konusu adalet olan filmlerin yapımını desteklemek ve tartışılmasını sağlamaktır. Uluslararası Altın Terazi Uzun Metraj Film Yarışması daha önce Türkiye’de ticari gösterime girmemiş, televizyon kanallarında gösterilmemiş veya herhangi bir formatta ticari satışı, dağıtımı veya yayını gerçekleşmemiş filmlerin katılımına açık. Başvurular 11 Eylül 2020 Cuma Türkiye saatiyle 18.00’e kadar devam edecektir. Festival kapsamında düzenlenecek yarışmalı bölümlerin yönetmelikleri ve başvurularına www.icapff.com üzerinden erişilebilir.

VisionIST, Endüstri Günleri
Festivalde film gösterimlerinin yanı sıra film endüstrisinin buluşmasını sağlayan, endüstrideki gelişmelerin tanıtıldığı, tartışıldığı, iletişim toplantılarının yapıldığı VisionIST, Endüstri Günleri’nin ikincisi düzenlenecek.

“Ben Masumum”
Her yıl olduğu gibi bu yıl da çeşitli ülkelerden akademisyenlerin katılımıyla geniş bir akademik program gerçekleşecek. 10. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali’nin akademik programı, 20 – 26 Kasım 2020 tarihleri arasında düzenlenecek Festivalin onuncu, akademik programının ana teması “Ben Masumum” olarak belirlendi.”

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.