Karantina’da Sinemayı Kundura’da İzle ; İçeriden Bir Gezinti

0

KUNDURA SİNEMA İLE KARANTİNAYA KISA BİR ARA

Kundura Sinema tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgını döneminde hazırladığı “İçeriden Bir Gezinti” başlıklı kısa film seçkisini internet sitesi üzerinden izleyicileri ile buluşturuyor. Bu özel kısa film seçkisiyle uzun süredir evlerinde kalan izleyicileri farklı coğrafyalara doğru yolculuğa çıkarmayı amaçlayan Kundura Sinema, tüm takipçilerini düşünsel doğa ile ilişki kurmaya ve içlerindeki gizli odayı keşfetmeye davet ediyor.

Her kısa filmde bir yeni dünya!
Uluslararası Cannes Film Festivali, Locarno Film Festivali ve Uluslararası Toronto Film Festivali (TIFF) gibi dünyaca ünlü film festivallerine kısa film dağıtımı yapan Square Eyes’ın seçkisinde yer alan kısa filmler arasından “İçeriden Bir Gezinti” başlığı altında bir araya getirilen 10 kısa film, Türkçe altyazı seçeneği ile Türkiye’deki izleyicileriyle buluşuyor. 11 Mayıs – 11 Haziran tarihleri arasında, www.beykozkundura.com adresi üzerinden yayınlanacak olan seçki, ücretsiz izlenebilecek.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.