Emre Kavuk’un yönettiği ve Keremcem, Melis Babadağ, Cem Zeynel Kılıç ile Cihan Ercan’ın oynadığı Aşk Çağırırsan Gelir, 29 Mayıs 2020′de CGV Mars Dağıtım dağıtımıyla Projes Film tarafından vizyona çıkarılıyor

.
Aşk Çağırırsan Gelir, birbirinden farklı 5 çiftin bir gün içerisinde geçen komik hikâyesini anlatıyor. Artık aşık olmak istediğini söyleyen kahramanımızın bu isteğine kader kayıtsız kalmaz ve ona aşkı getirecek olaylar zincirini başlatır. Bu olaylar zincirinde birbirinden farklı 5 çiftin komik hikâyesine tanık olurken yaptığımız her hareketin bir başkasının hayatında bir dönüm noktası olduğunu ve yaşanan her talihsizliğin aslında iyi bir şeylere vesile olabileceğini anlarız.

 

AŞK ÇAĞIRIRSAN GELİR

 

Gösterim Tarihi: 29 Mayıs 2020

Dağıtım: CGV Mars Dağıtım

Yapım: Projes Film Yapım Reklam San. Tic. Ltd. Şti.

Yapımcı: Cesur Taş, Selçuk Altaş

Senaryo: Emre Kavuk

Tür: Romantik komedi

Yapım Yılı: 2020

Süre: 105 dakika

Görüntü Yönetmeni: Önder Şengül

Müzik: Aydın Sarman, Burcu Güven

Yönetmen: Emre Kavuk

Oyuncular: Keremcem, Melis Babadağ, Cem Zeynel Kılıç, Cihan Ercan, Nil Keser, Bahar Süer, Özgün Çoban, Deniz Işın, Eser Eyüboğlu, Barış Başar, Fatih Özkan, Erdem Baş, Gürgen Öz, Sera Tokdemir

 

Konu:

 

‘Aşk Çağırırsan Gelir’ birbirinden farklı 5 çiftin bir gün içerisinde geçen komik hikâyesini anlatıyor. Artık aşık olmak istediğini söyleyen Kahramanımızın bu isteğine kader kayıtsız kalmaz ve ona aşkı getirecek olaylar zincirini başlatır. Bu olaylar zincirinde birbirinden farklı 5 çiftin komik hikayesine tanık olurken yaptığımız her hareketin bir başkasının hayatında bir dönüm noktası olduğunu ve yaşanan her talihsizliğin aslında iyi bir şeylere vesile olabileceğini anlarız.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.