Malazgirt 1071: Bizans’ın Kıyameti

0

 

Bilal Kalyoncu ile Özgür Bakar2ın yönettiği ve Cengiz Coşkun, Vildan Atasever, Haluk Piyes, Caner Kurtaran ile Hasan Küçükçetin’in oynadığı Malazgirt 1071: Bizans’ın Kıyameti, 18 Eylül 2020′de CGV Mars Dağıtım dağıtımıyla 2506 Sinema tarafından vizyona çıkarılıyor.

Türklere Anadolu’yu vatan yapan 1071 Malazgirt savaşı tarihte ilk defa beyazperdeye taşınıyor. 2506 Sinema ve TRT ortak yapımı olan baş yapıt, usta oyuncuların varlığıyda hayat buldu. Çekimleri 7 hafta süren filmin, büyük bir çoğunluğu Konya’da çekildi. Malazgirt 1071: Bizans’ın Kıyameti, Türkiye’de alışılagelmiş tüm savaş filmlerinin algısını değiştirmeye geliyor.

Malazgirt 1071: Bizans’ın Kıyameti

 

Gösterim Tarihi: 18 Eylül 2020

Dağıtım: CGV Mars Dağıtım

Yapım: 2506 Sinema, TRT

Tür: Savaş, Aksiyon, Dram

Yapımcı: Bilal Kalyoncu

Senaryo: Bilal Kalyoncu, Özgür Bakar, Alper Kıvılcım

Görüntü Yönetmeni: Hakkı Kaplan, Uğur Kaplan

Teaser: https://www.youtube.com/watch?v=aHfpK3iiv3g&feature=youtu.be

İnstagram: www.instagram.com/1071malazgirtfilm

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC7uxelcjGlk1QhBgBAt7WDA

Yönetmen: Bilal Kalyoncu, Özgür Bakar

Oyuncular: Cengiz Coşkun, Vildan Atasever, Haluk Piyes, Caner Kurtaran, Hasan Küçükçetin, Ulaş İnan Torun, Edip Zeydan, Mehmet Çelik, Ali Düşenkalkar, Soydan Soydaş, Orhan Kılıç, Bahattin Cüneyt Aksakal, Gökhan Güneş, Asela Demir, Seza Sözer, Volkan Cal, Büşra Asya Şahin, Nez Demir

 

1000 yılın savaşına hazır mısınız?

 

Türklere Anadolu’yu vatan yapan 1071 Malazgirt savaşı tarihte ilk defa beyazperdeye taşınıyor. 2506 Sinema ve TRT ortak yapımı olan baş yapıt, Bilal Kalyoncu ve Özgür Bakar’ın yönetmenliğinde Cengiz Coşkun, Vildan Atasever, Haluk Piyes, Caner Kurtaran gibi usta oyuncuların varlığında hayat buldu. Çekimleri 7 hafta süren filmin, büyük bir çoğunluğu Konya’da resmedildi. CGV Mars Dağıtım aracılığı ile sinemaseverle buluşacak olan tarihi film, Türkiye’de alışılagelmiş tüm savaş filmleri algısını değiştirmeye geliyor.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.