Bir Türk Masalı

0

Toprak Sergen’in yönettiği ve Burak Sergen, Cemal Hünal, Amine Gülşe ile İclal Aydın’ın oynadığı Bir Türk Masalı, 23 Nesan 2020’de TME Films dağıtımıyla Raf Prodüksiyon tarafından vizyona çıkarılıyor.

“Evvel zaman içinde” geçen, güzel bir doğada yaşayan Mutluluk ülkesinin karakterlerinin, Karanlık ve Aydınlık tarafından kaderlerinin değiştirildiği, bir masal. Devlet Balesi dansçılarının dans ettiği, Türkiye’nin en kalabalık çocuk korosunun seslendirdiği, milli savunma sanatları sporcularımızın dövüştüğü, Erkin Koray ve Barış Manço gibi ustaların eserlerinin yorumlandığı, Türkiye’nin pek çok coğrafyasında çekilip animatik unsurlarla bezeli bir masal.

 

BİR TÜRK MASALI

 

Gösterim Tarihi: 23 Nisan 2020

Dağıtım: TME Films

Yapım: ?????

Senaryo: Başak Duru, Toprak Sergen

Görüntü Yönetmeni: Vedat Demir

Müzik: Cengiz Köroglu

Kostüm Tasarımı: Sema Dağ

Post Prodüksiyon: Matte Post, Magic Post

Animasyon: Siyah Martı

Cast Direktörü: Fulya Şirin

Kostüm: Devlet Opera Balesi

Süre: 86 dakika

Yönetmen: Toprak Sergen

Oyuncular: Burak Sergen, Cemal Hünal, Amine Gülşe, İclal Aydın, Doruk Sarıduman, Orçun İynemli, Ege Aydan, Caner Kadayıfçı, Aslı İnandık

Konuk Oyuncular: Ahmet Mekin, İzzet Günay, Suna Selen, Kayhan Yıldızoğlu, Füsun Erbulak

 

Devlet Balesi dansçılarının dans ettiği, Türkiye’nin en kalabalık çocuk korosunun seslendirdiği, milli savunma sanatları sporcularımızın dövüştüğü, Erkin Koray ve Barış Manço gibi ustalarımızın eserlerinin yorumlandığı, Türkiye’nin pek çok coğrafyasında çekilip animatik unsurlarla bezeli çok yönlü bir masal.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.