Amacı Olmayan Grup Fragman

0

 

AOG: Amacı Olmayan Grup filminin yayınlanan fragmanına baktığımız zamanda çok da izlenilmeye değecek bir film değilmiş gibi gözüküyor. Sonuçta belirli bir amacı olmayan bir grup insanın aklına eseni yapması, yaptılarına da gerekçelendirme çabası üzerine kurulan bir komedi. Belirli bir mantık doğrultusunda gidilmiyor. Mantıksızlık ilkesinden yola çıkılarak seyircinin eğlendirilmesi hedefleniyor sanırım. Belki de bir dizi kurulan mantıksızlıklar zinciri filmi eğlenceli yapacak. 
iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/5-YgJ8gunLQ” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen>

Sonuçta youtube kanallarında milyonlarca izlenilen videolara baktığımız zaman sinemalarda bu tarz filmlerin neden izlenildiğini de anlamış oluruz.. Çoğu sinema seyircisi kafa yormak fikir yürütmek, bir şeyleri sorgulamayacağı sadece güzel vakit geçireceği filmler izlemeyi tercih ediyor. Bu nereye kadar gider bilemiyoruz. Film yapımcıları da onlara istediğini veriyor sonuçta. Elbette filmin tamamını izlemeden yanlış bir yargıya varmak istememem. Kimsenin film seçme hakkına da karışamam. Sonuçta herkes bilet alırken seçimini yapar. Bu düşüncelerimi fragmana bakarak söylüyorum. Bazen fragman tamamen insanları çekmek için kurgulanır. Absürd öğeler aşırı öne çıkarılmış olabilir. Beyaz perdede belki daha derinlikli bir ortamla karşılaşabiliriz.

 

Gösterim Tarihi: 03 Nisan 2020

Dağıtım: CJ Entertainment

Yapım: SugarWorkz Film

Yapımcı: Murat Şeker

Senaryo: Murat Şeker, Ali Tanrıverdi

Ortak Yapımcı: Uğur Şeker

Uygulayıcı Yapımcı: Hülya Şeker

Casting: Hülya Şeker

Yapım Koordinatörü: Caner Keçeci

Prodüksiyon Amiri: Serkan Taş

Sanat Yönetmeni: Burak Özcan

Işık Şefi: Levent Yiğit

Ses Teknisyeni: Onur Yavuz

Müzik: Saki Çimen

Editör: Levent Çelebi, Mine Tekipek

Görüntü Yönetmeni: Bülent Özer

Yardımcı Yönetmen: Emre Bahadır Çırakoğlu

Yönetmen: Ali Tanrıverdi

Oyuncular: Sarp Bozkurt, Ali Barkın, Naz Çağla Irmak, Gamze Karaduman, Hakan Bilgin, Hülya Gülşen, Müfit Can Saçıntı, Didem Balçın, Hande Katipoğlu, Derya Şensoy, Tim Seyfi, Burak Demir, Ceyhun Yılmaz

 

Hiçbir amaçları olmasa dahi bir şey oldukları kesin.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.