Burcu Esmersoy: Biz Kadınlar Eşitliğin Peşindeyiz

0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında ünlü sunucu ve oyuncu Burcu Esmersoy ile ekranların sevilen şefi Danilo Zanna’nın keyifli söyleşi yaptı.

 

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü” kapsamında, iki isim bir araya geldi.  Ekranların sevilen yüzleri, ünlü sunucu ve oyuncu Burcu Esmersoy ile usta şef Danilo Zanna’nın bir araya geldiği söyleşide, kadın-erkek ilişkileri konuşuldu. Misafirlerin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, eğlence ve keyif dolu anlar yaşandı.


nbsp;

 

Kadın ve erkek ilişkisine dair keyifli söyleşi 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde eşitliğin önemine dikkat çeken Burcu Esmersoy, “Biz kadınlar olarak, eşitliğin peşindeyiz. Kadınlar, senede bir gün hatırlanmamalı. Emeğimizin, değerimizin, fedakarlığımızın her gün bilinmesi gerektiğini düşünüyorum. Bizler çok özel varlıklarız, dünyayı güzelleştirecek güce sahibiz. Tüm hemcinslerimin bu anlamlı gününü en güzel dileklerimle kutlarım” dedi.

 

İki yıl boyunca birlikte radyo programı sunan, İtalyan Chef Danilo Zanna ile, başarılı sunucu Burcu Esmersoy’un, kadın ve erkek ilişkisine dair yaptığı söyleşide konuşan Zanna, “Kadınları hatırlamak için her gün kadınlar günü olmalı. Eşimizin veya sevgilimizin giyim ve yaşam tarzına müdahale etmemeliyiz. O nasıl isterse öyle yaşamalıdır. Kadınlar saygıyı ve sevgiyi hak ediyor. Ben eşimi çok seviyorum ve tüm kadınların bu özel gününü kutluyorum.” şeklinde konuştu.

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.