Koordinatörlüğünü Prof. Dr. M. Emin Önder’in üstlendiği, Akbank Sanat ve Psikesinema & Psikeart iş birliğiyle düzenlenen “Sinema – Psikiyatri Seminerleri” farklı temalar altında “Sinemada Roman Kahramanları”nı incelemeye devam ediyor. Seri, 11 Mart Çarşamba günü Koku filmi gösteriminin ardından yapılacak tartışmayla “Koku Hayat Mı Verir Yoksa Esir Mi Alır?” sorusunun peşine düşüyor.

 

Patrick Süskind’in aynı adlı romanından uyarlanan, yönetmen koltuğunda Tom Tykwer’in oturduğu Koku’nun gösterimi ile başlayacak program, gösterimin ardından hem romanın hem de filmin üzerinden başlayacak tartışmayla devam edecek. Oturum başkanlığını Prof. Dr. Bedirhan Üstün’ün yürüteceği tartışmanın konuşmacıları ise Dr. Serpil Vargel, Dr. Pınar Köksal Üretmen ve Tan Tolga Demirci.

11 Mart 2020, Çarşamba/ “KOKU HAYAT MI VERİR YOKSA ESİR Mİ ALIR?”

18:30-20:00 Film Gösterimi: Koku / Yön: Tom Tykwer Eser: Patrick Süskind

20:15-21:30 Tartışma: Prof. Dr. Bedirhan Üstün (Oturum Başkanı), Dr. Serpil Vargel, Dr.Pınar Köksal Üretmen, Tan Tolga Demirci

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.