İBB Şehir Tiyatroları’nda Yeni İletişim Noktaları

0

                   

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, daha fazla noktadan bilet temin edilebilmesi için sahnelerinin yanı sıra İBB Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesindeki bazı İletişim Noktaları’nda da biletlerini satışa sunuyor.

 

Her ay biletlerin satışa çıktığı ilk 2 gün; Bakırköy, Beylikdüzü ve Kartal ilçelerinde bulunan İBB İletişim Noktaları’ndan da Şehir Tiyatroları biletleri temin edilebilecek.

 

Böylece, aylık oyun düzenlerinin satışa sunulduğu gün, fiziki olarak bilet temin edilen nokta sayısı 9’dan 12’ye çıkarılmış olacak. Bu sayının artması ile ilgili çalışmalar da tüm hızıyla devam etmektedir.

 

Aralık ayı oyun düzeni; 19 Kasım Salı günü, saat 11:00’da İBB Şehir Tiyatroları gişelerinden, saat 12:00’da ise Şehir Tiyatroları’nın internet sitesi (https://sehirtiyatrolari.ibb.istanbul/) ve mobil uygulamasından satışa sunulacaktır.

 

İBB İletişim Noktaları’nda bilet satışı ise; 19-20 Kasım 2019 tarihlerinde, saat 11:00 – 19:30 arası yapılacaktır. Sezon açıldığından bu yana sahnelenen 38 oyunda, 467 seansta 144 bin 760 izleyiciye ulaşan İBB Şehir Tiyatroları, Aralık ayında 11 sahnede, 35 oyunla seyirciyle buluşacak.

 

 

İBB Şehir Tiyatroları Biletlerinin Satışa Sunulacağı İletişim Noktaları:

 

Bakırköy İletişim Noktası

Kartaltepe Mah. Gençtürk Cad. Özgürlük Meydanı / BAKIRKÖY

 

Beylikdüzü İletişim Noktası

Büyükşehir Mah. D100 Karayolu Yeni Meydan / BEYLİKDÜZÜ

 

Kartal İletişim Noktası

Karlıktepe Mah. Egemenlik Bulvarı No:35 / KARTAL

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.