Gülse Birsel’in ardından Ayşe Arman da Sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyurdu. Kırk Beş kişinin işten atıldığını tebligat gönderilerek duyurulması üzerine Ayşe Arman  Hürriyet gazetesi ile yollarını ayırdı.

Ayşe Arman 27 yıldır Hürriyet gazetesinde çalışmasının ardından ” Hürriyet’de Doğdum ama yaşamaya devam edemeyeceğimi görüyorum” diyerek işten atılan 45 kişinin tebligatla işlerine son verilmesine tepkisini dile getirdi. Hemen arkasından sosyal medya hesabında yayınladığı bir mesajla istifa ettiğini takipçilerine duyurdu. Geçen hafta noter aracılığı ile bir İhtarname göndererek aralarındaki sözleşmeyi feshettiğini söyledi. Bu arada neden bir hafta kimseye bilgi verilmediği sorusu ayrı bir merak konusu…

Bundan sonra sosyal medya üzerinden röportajlarına devam edecek.

Uzun bir süredir Hürriyet Gazetesi’nde köşe yazarlığı ve Pazar Röportajları yapan Ayşe Arman Hürriyet Gazetesinin en çok okunan yazarlarından birisiydi. Son zamanlarda Demirören Medya’ya geçmesi ile birlikte yazılarını instagram hesabında paylaşıyordu. gazete trajları çok düşmesine rağmen Arman’ın takipçi kitlesi sürekli arttı. Yaklaşık 1.4 milyon instagram takipçisi bulunan ünlü yazar okurlarına da yazılarının sosyal medyada yayınlacağının haberini de verdi.

Ayşe Arman’ın İnstagram hesabında, onbinlerce kişi bu kararını desteklerken bazıları ise geç alınmış ama yerinde alınan bir karar dedi.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.